ΚεντρικήΟμορφιά

Το μυστικό για να τοποθετείς άψογα το ρουζ στο πρόσωπό σου

25/3/2024

Είτε έχετε ρουζ σε μορφή πούδρας είτε σε υγρή μορφή, υπάρχει ένα μυστικό για τη σωστή εφαρμογή του που θα αγαπήσετε.

Αν το εφαρμόσουμε σωστά, το ρουζ θα κάνει το δέρμα μας να λάμπει και το πρόσωπό μας να δείχνει υγιές, φρέσκο και ζωντανό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν όμως το πινέλο μας παρασυρθεί κατά την εφαρμογή το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Πώς να εφαρμόζεις το ρουζ στα σωστά σημεία του προσώπου

  • Ακούμπησε το πρόσωπό σου, όμως πρώτα βεβαιώσου ότι τα χέρια σου είναι πλυμένα και απολύτως καθαρά. Διαφορετικά, μπορεί να μουτζουρώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ ή να μολύνεις το πρόσωπό σου.
  • Τοποθέτησε το χέρι σου στο πρόσωπό σου με την παλάμη προς το μέρος σου. Πίεσε ελαφρά τον δείκτη σου κατά μήκος της γέφυρας της μύτης και γαντζώστε τον αντίχειρά σου κάτω από το μάγουλο στο οποίο θέλεις να εφαρμόσεις πρώτα ρουζ. Αυτό το σχήμα J λειτουργεί ως οδηγός για να τοποθετήσεις το ρουζ με ακρίβεια στο σημείο που επιθυμείς.
  • Εφάρμοσε το ρουζ απευθείας στο μάγουλο που πιάνει το χέρι σου και έχεις άμεσα και εύκολα άψογα τοποθετημένο ρουζ κάθε φορά.
  • Μπορείς να αποκτήσεις άμεσα, σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, το τέλειο photo-finish blush look μόνο με ένα πινέλο και το χέρι σου.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θεσσαλονίκη: Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού Πάει… Δενδροπόταμο Για Εμβολιασμό Κατά Της COVID-19

xristiana

Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνεντεύξεις υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού

xristiana

Πώς να ελαφρύνετε φυσικά τα σημάδια ακμής

xristiana