ΖώδιαΚεντρική

Τα 3 ζώδια που παραμένουν φίλοι με τους πρώην – Είναι κουλ ή κινούμενα red flags;

Εσύ ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα cool ζώδια;

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να φανταστούν γιατί κάποιος θα ήθελε να μείνει φίλος με έναν πρώην του. Από την άλλη πλευρά, κάποια ζώδια είναι πάντα πιο «ανοιχτά» σε αυτή την ιδέα, άλλωστε όλα έχουν να κάνουν με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους.

Τα 3 «άνετα» ζώδια με τους πρώην τους

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι μπορεί να είναι κάπως «σφιγμένοι» και συντηρητικοί σε ορισμένους τομείς της ζωής, αλλά όχι όταν πρόκειται να παραμείνουν φίλοι με έναν πρώην. Στην πραγματικότητα, παραμένουν σχεδόν πάντα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, συνδεδεμένοι με αυτόν. Αυτό το ζώδιο της γης είναι απόλυτα λογικό και πρακτικό, και αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουν πάντα πότε είναι ώρα να χωρίσουν με έναν σύντροφο. Κυβερνούνται επίσης από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, επομένως έχουν ό,τι χρειάζεται για να καθίσουν και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσο πιο όμορφα γίνεται. Δεν είναι ο τύπος που τελειώνει με θυμό μια σχέση και δεν θα μείνουν ποτέ δυστυχισμένοι σε μια σχέση που δεν λειτουργεί πλέον.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Όταν ένας Τοξότης χωρίζει, θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει όσο πιο ανάλαφρο γίνεται. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει πολύ πάθος για τη ζωή, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά τερματίζει τις σχέσεις τους, ώστε να μπορεί να κυνηγήσει ένα εφήμερο όνειρο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κατεξοχήν παραμένει φίλος με τους πρώην τους. Κι αυτό συμβαίνει, επειδή σπάνια καθορίζει τις σχέσεις τους εξαρχής, καθιστώντας του ιδιαιτέρως εύκολο να πηγαίνει από σύντροφο σε σύντροφο και πάλι πίσω. Αυτό το ζώδιο του αέρα τείνει να βγαίνει ραντεβού με άτομα που ήδη γνωρίζει, κάτι που θολώνει ακόμη περισσότερο τις γραμμές και τα όρια. Του αρέσει επίσης να παραμένει συνδεδεμένος με όλους όσους συναντά. Όποιος βγαίνει ραντεβού με έναν Υδροχόο προστίθεται αυτόματα στον εσωτερικό του κύκλο.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Αύξηση δασικών πυρκαγιών: Πώς μπορούν να μετατραπούν σε «ωρολογιακή βόμβα» για την υπερθέρμανση του πλανήτη

xristiana

Lip Contouring: To “έξυπνο κόλπο” στο μακιγιάζ για γεμάτα χείλη!

xristiana

Ιστορικό κατάθλιψης: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου

xristiana