ΖώδιαΚεντρική

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους σήμερα

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 3 ζώδια, μπράβο, έκανες την τύχη σου

Μπορεί έξω να έχει λίγη συννεφιά, όμως η άνοιξη μπήκε και, μαζί της, η όρεξη για έρωτες βγαλμένους από ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια τη Μεγκ Ράιαν. Εσύ θέλεις, το ξέρουμε –το θέμα είναι να θέλουν και οι άλλοι.

Αν ανήκεις στα παρακάτω 3 ζώδια, σήμερα είναι η ευκαιρία σου. Θα έχεις τύχη στα ερωτικά σου, μετά από μία περίοδο τεράστιας ταλαιπωρίας.

  • Κριός

Αν είσαι σε σχέση, επιτέλους θα καταλάβεις ότι είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια. Θα κάνεις ένα βήμα πίσω, θα δεις τι έχετε καταφέρει να χτίσετε μαζί και αυτό το «μαζί» θα προσγειωθεί για τα καλά στο κεφάλι σου. Μόνο ένας άνθρωπος σε σαμποτάρει: Ο εαυτός σου.

Αν, πάλι, είσαι single, θα νιώσεις ότι για κάποιον περίεργο λόγο, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Φλερτάρεις και υπάρχει ανταπόκριση –είναι μία τέλεια μέρα να πάψεις να σκέφτεσαι στερεοτυπικά περί «πρώτης κίνησης» και να στείλεις εκείνο το ρημάδι το μήνυμα.

  • Καρκίνος

Ό,τι κι αν έχει συμβεί στην ερωτική σου ζωή, καλό ή κακό, τώρα θα βελτιωθεί. Τα καλά θα γίνουν ακόμη καλύτερα και τα άσχημα θα φύγουν για τα καλά. Θα κάνεις άβολες συζητήσεις που, όμως, θα έχουν αποτέλεσμα και θα αρχίσεις να βλέπεις ότι ίσως, ΙΣΩΣ και να αντιδράς υπερβολικά μεριές φορές, πράγμα που επιτέλους θα διορθώσεις.

  • Ζυγός

Σήμερα, 26 Μαρτίου, θα δεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο πιστεύεις. Εκπέμπεις γοητεία, αυτοπεποίθηση και λάμψη, πράγμα που βγαίνει προς τα έξω. Μην αφήσεις την καθημερινότητα να σε «φάει» και ζήσε τη στιγμή –δώσε χώρο πρώτα στον εαυτό σου κι έπειτα στους άλλους, και όλα θα πάνε καλά.

Related posts

Γιατί το λίγο στρες μας κάνει καλό

xristiana

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Για Καλό Σκοπό Στο Δημοτικό Σχολείο Αχεντριά

xristiana

Μπήκαν συστήματα αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλίες του Κορινθιακού

xristiana