ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να απαλλαγείς από το προγούλι με φυσικό τρόπο χωρίς lifting προσώπου!

18/3/2024

Το προγούλι ή αλλιώς διπλοσάγονο είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί αρκετές γυναίκες, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Και αυτό γιατί αφενός είναι θέμα dna και αφετέρου είναι απόρροια της χαλάρωσης -κάτω από το σαγόνι- η οποία επέρχεται με το πέρασμα του χρόνου.

Όμως, υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να να το αντιμετωπίσεις χωρίς να καταφύγεις σε πιο επεμβατικές λύσεις ή στο νυστέρι. Εμείς σου βρήκαμε τις πιο απλές και αποτελεσματικές μεθόδους για να απαλλαγείς από το προγούλι με φυσικό τρόπο και να αποκτήσεις μια ανορθωμένη επιδερμίδα!

Έτσι θα απαλλαγείς από το προγούλι με φυσικό τρόπο χωρίς να κάνεις lifting προσώπου!

  • Η διατήρηση ενός καθαρού και υγιούς δέρματος είναι ζωτικής σημασίας. Φρόντισε λοιπόν καθαρίζεις το πρόσωπό σου δύο φορές την ημέρα με ένα απαλό καθαριστικό προϊόν που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου αποφεύγοντας τη χρήση «σκληρών» σαπουνιών που μπορεί να την ερεθίσουν.
  • Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου και της επίμαχης περιοχής είναι πολύ σημαντική. Χρησιμοποίησε μια ελαφριά, μη-λιπαρή ενυδατική κρέμα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες σε καθημερινή βάση για να διατηρήσεις το δέρμα σου καλά ενυδατωμένο.
  • Ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή με ισορροπημένα γεύματα πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και ολικά δημητριακά και χαμηλής περιεκτικότητας σε γλυκά. Έτσι, θα βελτιώσεις την όψη της επιδερμίδα σου και θα μειώσεις τις πιθανότητες για να εμφάνιση ενός αντιαισθητικού διπλοσάγονου.
  • Η τεχνική της Face Yoga, που περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των μυών του προσώπου και του λαιμού, μπορεί να μειώσει το προγούλι και να ανορθώσει το περίγραμμα του προσώπου σου.
  • Το λεμφικό μασάζ του προσώπου αποτελεί και αυτό με τη σειρά του μια καλή λύση για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο πρόσωπο. Μάλιστα, ειδικές τεχνικές μασάζ προσώπου μπορούν να βοηθήσουν ακόμη στη μείωση της εμφάνισής του.

Σε κάθε περίπτωση είτε δοκιμάσεις την τεχνική της Face Yoga είτε αυτή του λεμφικού μασάζ προσώπου θα πρέπει να απευθυνθείς στους ειδικούς, που θα σε βοηθήσουν να τις εφαρμόσεις σωστά για να δεις άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο πρόσωπό σου.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Νατάσσα Μποφίλιου: Δύο Συναυλίες «Με Άλλα Μάτια» Στο Σκοτάδι Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 10/4

xristiana

Εκδήλωση «Η προώθηση της ισότητας στις τοπικές κοινωνίες»

xristiana