ΖώδιαΚεντρική

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (1/4 – 7/4)

Ο Απρίλιος ξεκινάει και ο ανάδρομος Ερμής δίνει το παρών στο ζώδιο του Κριού. Προσοχή στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις αλλά και στα ηλεκτρονικά gadget, passwords και e-mail. Θα επικρατήσει η βιασύνη, οπότε θα χρειαστεί να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στις επαφές και τα συμπεράσματά μας.

Στις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη χαρίζει ονειρικούς έρωτες για τους Ιχθύες, Παρθένους και Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου. Πολύ βοηθητική ημέρα για ερωτικές εξελίξεις είναι και η 6 Απριλίου για το πρώτο πενταήμερο των ζωδίων φωτιάς και αέρα και κυρίως για τους Κριούς και Υδροχόους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (1/4 – 7/4)

Κριός

Και ναι, αγαπημένε Κριέ, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο αυτή τη φορά και θα έχει έντονες εξελίξεις (αναποδιές) στη ζωή σου μέχρι και τις 25 του μήνα. Όχι, δεν θα είναι κάτι καταστροφικό, όμως στις αρχές της εβδομάδας 1, 2 και 3 Απριλίου θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις, τις συζητήσεις, τα ραντεβού, τα email και τα ηλεκτρονικά σου gadget. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή την εβδομάδα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Απριλίου.

Στα υπόλοιπα νέα, στις 3 Απριλίου θα βιώσεις έντονη έμπνευση και δημιουργικότητα για κάτι που δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Δεν αποκλείεται μία ερωτική ιστορία να την «γεύεσαι» σε παρασκηνιακό επίπεδο και καλά κάνεις…

Στις 5 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και ήρθε η εποχή του χρόνου που λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής σε ερωτικά, ομορφιά, δημοφιλία αλλά και οικονομικά. Ιδιαίτερα στις 6 Απριλίου -αν είσαι γεννημένος από 22 έως 24 Μαρτίου και παράλληλα αδέσμευτος-, θα έχεις μία ευκαιρία για ερωτική γνωριμία που μπορεί να σε συνεπάρει.

Ταύρος

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα σου φέρει ειδήσεις και αποκαλύψεις γεγονότων από τα παλιά, σε έντονο παρασκηνιακό επίπεδο. Κάποιος θα σου «ψιθυρίσει» κάτι που θα σε απασχολήσει και θα είναι μια πληροφορία που ίσως επηρεάσει και την ψυχολογία σου. Ας μην επηρεαστεί πολύ, όμως, αρνητικά η ψυχολογία σου, καθώς στις 3 Απριλίου ειδικά αν είσαι Ταύρος του τρίτου δεκαημέρου (και έχεις γεννηθεί κάπου στις 20 Μαΐου) θα έχεις την ευκαιρία για μία ερωτική γνωριμία /γλυκιά περιπέτεια μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μέχρι και τις 4 Απριλίου εκμεταλλεύσου ομαδικές δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να ασχολείσαι γιατί εκεί θα είναι η πηγή μιας ρομαντικής ιστορίας.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις εποικοδομητικές επαφές με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα και να φέρουν την πολυπόθητη εξέλιξη στην καριέρα σου. Σημείωσε, όμως, ότι αυτές οι επαφές και συζητήσεις καλό είναι να μην ανακοινωθούν ακόμα, οπότε ας κρατηθούν ως «άσοι στο μανίκι» σου!

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού θα σου φέρει φίλους από τα παλιά ενώ, παράλληλα, δεν αποκλείεται να επανέφερει στο προσκήνιο και όνειρα ζωής που είχες βάλει για καιρό στο “pause”. Η κοινωνική σου ζωή θα ενισχυθεί τόσο πολύ που θα μπερδευτούν παλιοί φίλοι με νέες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν κι αυτές σε σταθερές φιλίες. Στις 6 Απριλίου, ειδικότερα αν είσαι Δίδυμος των πρώτων ημερών, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και μία γνωριμία ερωτικής φύσης μέσα από το νέο φιλικό σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από φιλικά άτομα που θέλουν να στηρίξουν τους προσωπικούς σου στόχους.

Από 2 έως 4 Απριλίου η καριέρα σου προσανατολίζεται σε πιο ανθρωποκεντρικό αποτέλεσμα με έντονο το στοιχείο της έμπνευσης και της δημιουργικότητας, το οποίο θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και θετική απήχηση. Πρόσεξε μόνο να μην υπερεκτιμήσεις τα δεδομένα στην καριέρα σου.

Καρκίνος

Για σένα, αγαπητέ Καρκίνε, ο ανάδρομος Ερμής έρχεται να βάλει τρικλοποδιά στο κομμάτι της καριέρας. Στον επαγγελματικό τομέα, λοιπόν, θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός σε όσα λες, σε όσα σου λενε και καλού-κακού κάνε και έναν διπλό έλεγχο στα ραντεβού και email σου. Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείεται να επανέλθουν προτάσεις παρελθοντικές για επαγγελματικές συνεργασίες και να σε θυμηθεί κάποιος που του είχες στείλει κάπου κάποτε το βιογραφικό σου. Τα θέματα της καριέρας βρίσκονται υπό επαναξιολόγηση αλλά από 5 Απριλίου θα προκύψουν και νέες προτάσεις (!) για την επαγγελματική σου εξέλιξη, οπότε θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια του Απριλίου να διαλέξεις με ποια πρόταση θα πορευτείς. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις ιδιαίτερη εύνοια με οικονομικά οφέλη να έρχονται από την παρούσα εργασιακή σου δραστηριότητα

Αυτή την εβδομάδα αν βρεθείς σε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό θα έχεις ονειρικές στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρομαντικές εξελίξεις με μια ερωτική περιπέτεια.

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό θα σου θυμίσει ότι έχεις κάποιες εκκρεμότητες σε κάποιο πτυχίο ή κύκλο σπουδών ή σε μία νομική υπόθεση που σέρνεται ακόμα η τελική απόφαση. Παράλληλα, παρελθοντικές επαφές αναφορικά με το εξωτερικό τώρα έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

Από 2 έως 4 Απριλίου είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να μπεις στον πειρασμό των απολαύσεων και ιδιαίτερα των σαρκικών. Η ερωτική σου ζωή αποκτά μία παραμυθένια χροιά με έντονο το ρομαντικό στοιχείο. Αυτό, όμως, που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τις επενδύσεις και τις οικονομικές τοποθέτησεις σου γιατί κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Σου προτείνω τις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις να τις πάρεις από τις 6 Απριλίου και μετά.

Αν είσαι δεσμευμένος και χρειαζόσουν μία ερωτική ανανέωση με τον σύντροφο σου, το τέλος της εβδομάδας είναι ιδανικο και ιδιαίτερα στις 6 Απριλίου μπορεί να έρθετε πολύ πιο κοντά. Στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο για μία νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει από μία ομαδική δραστηριότητα ή μέσα από ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού έρχεται να σου θυμίσει ότι κανείς δεν ξεχνάει ένα παρελθοντικό χρέος και ιδιαίτερα αν είναι τράπεζα, δημόσιο, ή η εφορία! Ξεχασμένα χρέη, λοιπόν, εμφανίζονται στο προσκήνιο μέχρι και το τέλος του Απριλίου. Για αντιστάθμισμα των οικονομικών σου υποχρεώσεων, όμως, να σου πω ότι στο τέλος της εβδομάδας ευνοείται μία αύξηση ή ένα μπόνους από τη δουλειά σου.

Στα πολύ ευχάριστα νέα, όμως, για σένα, για να ξεχάσεις τα δύσκολα είναι ότι από 2 έως 4 Απριλίου -ειδικότερα αν είσαι αδέσμευτος-, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά θα έχεις εσύ που είσαι ωροσκόπος Παρθένος ή αν Παρθένος στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου! Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι παραμυθένιο, εντελώς μελό και ρομαντικό, αν και δεν μπορώ να σου διασφαλίσω την μακροβιότητα αυτής της περιπέτειας. Αν, από την άλλη, είσαι δεσμευμένος αυτή η εβδομάδα κρύβει ωραίες ευκαιρίες για να ανανεώσεις την σχέση με το ταίρι σου.

Ζυγός

Η ερωτική σου ζωή όχι μόνο θα πάρει φωτιά αλλά θα μπορούσε να γίνει και υλικό για ένα ωραιότατο σίριαλ στο οποίο μπλέκονται οι πρώην με τα new entries και γίνεται ένα υπέροχο ερωτικό party! Από 2 Απριλίου καλωσορίζεις τους πρώην στη ζωή σου και οι παρελθοντικές σου σχέσεις μέχρι και τέλη Απριλίου θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τις 5 Απριλίου που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα ευνοήσει και νέες ερωτικές σχέσεις ή θα ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα αν είσαι δεσμευμένος. Εν τω μεταξύ, ας μην ξεχνάμε ότι είσαι Ζυγός και το να διαλέγεις με σιγουριά και να παίρνεις αποφάσεις δεν είναι το πιο δυνατό σου σημείο.

Πολύ ευνοϊκή μέρα για τα ερωτικά σου, ειδικά αν είσαι Ζυγός του πρώτου πενταημέρου είναι το τριήμερο 5 με 7 Απριλίου, όπου μια ερωτική ιστορία τώρα μπορεί να περάσει σε ένα πιο βαθύ επίπεδο ψυχικής επαφής και σύνδεσης.

Όπως και να έχει, δεν σε φοβάμαι, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σένα καθώς μέχρι τον Ιούνιο θα έχεις αποφασίσει με ποιον θα πορευτείς στα ερωτικά σου.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 2 Απριλίου σε καλεί να φροντίσεις τον εαυτό σου που τον είχες ξεχάσει αρκετά σε επίπεδο υγείας και ευεξίας. Τώρα, λοιπόν, θα «χτυπήσουν τα καμπανάκια» από τις υποχρεώσεις που είχες στον οργανισμό σου κάνοντας ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ασχοληθείς σοβαρά με την αύξηση της ζωτικότητάς σου. Παράλληλα, θα επανέλθουν στο προσκήνιο και παρελθοντικά ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας σου. Μην σου φανεί περίεργο αν σε θυμηθεί κάποιος παλιός εργοδότης και σου προτείνει να συνεργαστείτε εκ νέου. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας ή του σπιτιού τα οποία φαίνονται να βρίσκουν μια ιδανική λύση.

Από δύο έως 4 Απριλίου ο έρωτας δεν σε αφήνει σε ησυχία και το ντουετάκι Αφροδίτη και Ποσειδώνας σε αναγκάζουν να ερωτευτείς με το ζόρι αν είσαι αδέσμευτος. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι αυτή η περιπέτεια θα έχει διάρκεια, αλλά σίγουρα θα το ζήσεις έντονα και αξέχαστα.

Τοξότης

Καλωσορίζεις τον ανάδρομο Ερμή ο οποίος έρχεται στα ερωτικά να σου θυμίσει τα παλιά. Ερωτικές ιστορίες που είχαν μείνει στη μέση, περιπέτειες ή απλά φλερτ τώρα θα ενεργοποιηθούν από 2 έως 25 Απριλίου. Αυτός ο μήνας ξεκινάει δυνατά για σένα και αυτή η βδομάδα είναι ο επίσημος προθάλαμος στο ερωτικό πανηγύρι που θα ζήσεις καθώς στο μενού θα μπουν και οι τρέχουσες ή νέες γνωριμίες που θα κάνεις και θα ενεργοποιήσεις το αγαπημένο super power του Τοξότη, το «παίζω σε πολλά ταμπλό».

Ιδιαίτερη εύνοια για νέες ερωτικές γνωριμίες θα έχεις από 5 έως 7 Απριλίου, ειδικά αν είσαι Τοξότης του πρώτου πενταημέρου (αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 24 Νοεμβρίου).

Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου παίρνει φωτιά και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να θυμηθείς ένα εργασιακό project το οποίο ζητάει έμπνευση, μεράκι και οίστρο και τώρα μπορείς να το ολοκληρώσεις. Από 2 έως 4 Απριλίου, ένα ζήτημα σπιτιού ή οικογενειακών υποθέσεων θα βρει μία ονειρεμένη λύση αλλά πρόσεξε μήπως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή – ιδιαίτερα αν είσαι Τοξότης στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου (αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου).

Αιγόκερος

Από τώρα έως και τις 25 Απριλίου προετοιμάσου γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις παλιά προβλήματα που ήταν κρυμμένα «κάτω από το χαλάκι», αναφορικά με το σπίτι ή θέματα των οικογενειακών σου προσώπων. Δεν αποκλείεται στο τραπέζι να πέσει και το θέμα μίας μετακόμισης ή μιας ανακαίνισης του σπιτιού σου. Δεν θα σου κρύψω ότι ο ανάδρομος Ερμής θα σε ζορίσει με αυτά τα ζητήματα, ειδικά αν είσαι Αιγόκερως του τρίτου δεκαημέρου. Το ευχάριστο για σένα, όμως, είναι πως από 5 Απριλίου η Αφροδίτη στον Κριό έρχεται να σε βοηθήσει αρκετά στα οικογενειακά ζητήματα και να γλυκάνει τα δεδομένα. Ιδιαίτερα βοηθητικό διάστημα για να βρεθούν λύσεις σε οικονομικά ζητήματα της οικογένειας είναι το διάστημα 5 με 7 Απριλίου. Γενικότερα, καλό είναι να προσέχεις και τις επαφές σου με οικογενειακά πρόσωπα γιατί μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία και αυξημένος εκνευρισμός.

Αν έχεις να υπογράψεις συμβόλαια ή συμφωνητικά αναφορικά με το σπίτι ή κάποιο ακίνητο προσπάθησε να το κάνεις μετά τις 25 Απριλίου (εκτός εάν έχεις γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή όπου σε αυτή την περίπτωση έχεις free pass συμφωνιών και υπογραφών).

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού δεν είναι μία δύσκολη θέση για σένα, συμβαίνει μέσα στο κομμάτι των μετακινήσεων και των επικοινωνιών σου. Επομένως, θα υπάρχει νευρικότητα και ανησυχία στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, στο inbox, στο PC αλλά και στο μυαλό σου το οποίο θα είναι υπερφορτωμένο. Πρόσεξε το γενικότερο burn out των πολλών πληροφοριών! Ο ανάδρομος Ερμής, όμως, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα και στο μεταφορικό σου μέσο άρα τσέκαρε το ψυγείο, τα λάδια, τα μπουζί κτλ για να μην καταλήξεις με ένα υπέρογκο ποσό λογαριασμού στο συνεργείο.

Tip: Προτίμησε τις σκάλες από το ασανσέρ αυτή την εβδομάδα.

Το ευχάριστο νέο είναι πως από 5 Απριλίου, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει αρκετά στις τρικλοποδιές που βάζει ο Ερμής στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, οπότε θα ελαχιστοποιήσει την ζημιά σε αυτούς τους τομείς.

Αναφορικά με τα ερωτικά σου -ειδικά αν είσαι υδροχόος του πρώτου πενταημέρου (αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 22 Ιανουαρίου) μπορεί να σου προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το Internet ή μέσα από μια εκδρομή.

Στα υπόλοιπα νέα, από 2 έως 4 Απριλίου κάτι εντυπωσιακό συμβαίνει στα οικονομικά σου και έρχεται μία πηγή εισοδήματος από μία δημιουργική δραστηριότητα ή μία καλλιτεχνική ενασχόληση.

Ιχθύες

Από 2 έως 25 Απριλίου να περιμένεις πίσω τα λεφτά που σου χρωστούσαν, είτε η οφειλή ήταν από φίλους είτε από παλιές συνεργασίες που υπήρχαν υπόλοιπα. Τα οικονομικά σου θα έχουν γενικά θετικές εξελίξεις καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στον αντίστοιχο τομέα και αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν και νέες πηγές εσόδων, από τις 5 Απριλίου και καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα. Από 5 έως 7 Απριλίου, είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να ασχοληθείς με μία οικονομική συμφωνία την οποία καλύτερα να συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο, χωρίς επίσημες ακόμα ανακοινώσεις μέχρι να φύγει ο ανάδρομος Ερμής στις 25 Απριλίου.

Αναφορικά με την ερωτική σου ζωή ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη μέχρι και τις 4 Απριλίου βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα της ερωτικής δημοφιλίας γιατί η Αφροδίτη θα σε επισκεφθεί ξανά του χρόνου -κυριολεκτικά. Από 2 έως 4 Απριλίου μπορείς να ζήσεις το ερωτικό όνειρο με τη σύνοδο Αφροδίτη Ποσειδώνα και ο έρωτας να σου χτυπήσει δυνατά την πόρτα, αν είσαι Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί από 17 έως 20 Μαρτίου.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ομάδες συμβουλευτικής ψυχολογίας από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Πλεύρης: Πάμε σε «κανονικό» Πάσχα – Τον Μάρτιο θα αρθούν τα περισσότερα μέτρα

xristiana