ΚεντρικήΟμορφιά

Κραγιόν: Με αυτά τα έξυπνα κόλπα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια στα χείλη σου & θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες!

23/3/2024

Το κραγιόν είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα μακιγιάζ που κάθε γυναίκα έχει μέσα στο νεσεσέρ της προκειμένου να δώσει χρώμα και λάμψη στα χείλη της. Ωστόσο, η διάρκειά του μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση, καθώς χωρίς την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή αλλοιώνεται εύκολα. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά έξυπνα tips & tricks που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις το χρώμα στα χείλη σου για ώρες δίνοντάς του έξτρα διάρκεια και αντοχή. Έτσι, θα απολαύσεις ένα έντονο και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα χωρίς να ανησυχείς καθόλου γι’ αυτό.

Mε αυτά τα έξυπνα κόλπα θα έχει το κραγιόν σου μεγαλύτερη διάρκεια πάνω στα χείλη

  • Ενυδάτωσε καλά τα χείλη σου πριν από την εφαρμογή του Ένα ενυδατικό lip balm θα βοηθήσει να προετοιμαστούν σωστά τα χείλη σου για να απλώσεις στη συνέχεια το κραγιόν σου, ενώ ακόμη θα τα προστατεύσει από την αφυδάτωση και τα ανεπιθύμητα σκασίματα.
  • Η χρήση ενός lip liner πριν από την εφαρμογή του κραγιόν θα διατηρήσει το χρώμα στα χείλη αναλλοίωτο. Επίλεξε έναν lip liner που ταιριάζει με το χρώμα του κραγιόν και περιέγραψε με τη βοήθειά του τα χείλη σου προσεκτικά.
  • Η εφαρμογή του κραγιόν με ένα ειδικό πινέλο λειτουργεί καλύτερα από ό,τι εάν το άπλωνες απευθείας από τη συσκευασία του. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις μια ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή παρατείνοντας τη διάρκειά του.
  • Αφού απλώσεις το κραγιόν αφαίρεσε την περίσσια χρώματος ταμπονάροντας ελαφρά τα χείλη σου πάνω σε ένα χαρτομάντιλο. Έτσι, θα διατηρηθεί καλύτερα και θα διαρκέσει περισσότερο.
  • Προτίμησε κραγιόν με ματ υφή, που έχουν την τάση να διαρκούν περισσότερο στα χείλη σε σύγκριση με τα ενυδατικά ή πιο glossy κραγιόν.
  • Πέρασε με ένα πινέλο μια λεπτή στρώση πούδρας πάνω από τα χείλη αφού εφαρμόσεις το κραγιόν. Με αυτήν την κίνηση θα σταθεροποιηθεί καλύτερα το χρώμα στα χείλη σου.
  • Μην αμελείς να κάνεις συχνά ρετούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. προκειμένου να ανανεώσεις το κραγιόν, ειδικά μετά από κατανάλωση φαγητού ή ποτού. Η τακτική ανανέωση θα βοηθήσει στη διατήρηση του χρώματος και στην παρατεταμένη διάρκεια του.
  • Πηγή: https://www.youweekly.gr
  • Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το Ozempic, το υπερφάρμακο κατά της παχυσαρκίας, έχει ήδη έναν δυνατό ανταγωνιστή

xristiana

Ασπρόπυργος: Δωρεάν Προληπτικοί Οδοντιατρικοί Έλεγχοι Για Κατοίκους & Μαθητές

xristiana

«Λευκή Νύχτα» στο Μοσχάτο

xristiana