ΚεντρικήΚοινωνικά

Βιωματικό Σεμινάριο Αυτοβιογραφικού Storytelling

1/3/2024

Μιά νέα πρωτοβουλία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η Storytelling SKG σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων & Ανέργων “IASIS | At Work” σας προσκαλούν να ανακαλύψετε την τέχνη της Αυτοβιογραφικής Αφήγησης – Storytelling δηλώνοντας συμμετοχή σε έναν νέο κύκλο Αυτοβιογραφικού Storytelling σεμιναρίου το Σάββατο 2, 9 και 16 Μαρτίου 2024 στον φιλόξενο χώρο του Iasis At Work, Δελφών 228 & Μερκουρίου, 546 46 στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Το βιωματικό Storytelling σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις αφηγήσεις τους σε ένα special Storytelling event!

Τί είναι το Αυτοβιογραφικό Storytelling;

Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοπαρατήρησης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!
Στο Αυτοβιογραφικό Storytelling ο αφηγητής διηγείται στοχευμένα ιστορίες που έχει ζήσει, ξαναγράφοντας την ιστορία της ζωής του, σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοπαρατήρησης, εφαρμόζοντας αφηγηματικές τεχνικές και επιλέγοντας ο ίδιος ποιό είναι το αντίκτυπο της κάθε ιστορίας.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει ασκήσεις:
– Αυτοσχεδιασμού
– Δημιουργικής Γραφής
– Public speaking
Συντονίζει η εικαστικός & συγγραφέας Έφη Παπαδοπούλου/ Storytelling SKG

Σε ποιους απευθύνεται:

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τις τέχνες, την αυτοέκφραση, σε γονείς, παιδαγωγούς, και όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τον προφορικό τους λόγο, την ενσυναίσθηση και την αυτογνωσία τους.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων η προκράτηση είναι απαραίτητη. Συνιστάται η παρακολούθηση και των 3 εργαστηρίων του σεμιναρίου.
Περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο https://www.facebook.com/groups/iasis.atwork/ , www.storytellingskg.com & email στο storytellingskg@gmail.com.

► Info

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
Σάββατο 9 Μαρτίου 2024
Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Iasis At Work
Δελφών 228 & Μερκουρίου
Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 21/4

xristiana

Εξοικονομώ – Αυτονομώ: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση στις κατοικίες

xristiana

Ένα φλιτζάνι τσάι την ημέρα προστατεύει από τον διαβήτη – Ποιο είδος είναι πιο ωφέλιμο

xristiana