ΖώδιαΚεντρική

Αυτά τα 3 ζώδια προσποιούνται ότι θέλουν να πληρώσουν στο πρώτο ραντεβού -αλλά δεν το εννοούν

Το ποιος θα πληρώσει στο πρώτο ραντεβού είναι ένα θέμα συζήτησης που πάντα προκαλεί εντάσεις αφού οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε ότι πρέπει να κερνάει ο άντρας, άλλοι ότι το σωστό είναι μισά μισά και άλλοι ότι κερνάει όποιος θέλει ανεξαρτήτως φύλου. Το ζήτημα, ωστόσο, μάλλον έγκειται στο τι ζώδιο είναι ο άλλος και όχι τι φύλο, αφού φαίνεται πως υπάρχουν τρία ζώδια που «θα κάνουν την κίνηση» αλλά χωρίς να το εννοούν. Θα πιάσουν το πορτοφόλι δείχνοντας άνετοι και χαλαροί, έτοιμοι να πληρώσουν το ήμισυ του λογαριασμού, όμως καταβάθος αυτό που πραγματικά περιμένουν να ακούσουν δεν είναι «από 25€ ο καθένας» αλλά «άσ’το, κερνάω εγώ σήμερα». Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η αστρολόγος Stina Garbis, και ποιοι είμαστε εμείς να την αμφισβητήσουμε.

Αυτά τα 3 ζώδια προσποιούνται ότι θέλουν να πληρώσουν στο πρώτο ραντεβού -αλλά δεν το εννοούν

Ζυγός

Με κυβερνήτη τον Παρθένο, τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, ο Ζυγός απολαμβάνει ένα πρώτο ραντεβού σε ένα κυριλέ εστιατόριο. Του αρέσει να έχει επιλογές και να απολαμβάνει κάθε μπουκιά με την παρέα του αλλά η διάθεσή του αλλάζει ελαφρώς όταν φτάνει η ώρα του λογαριασμού.

Μια κάποια ανησυχία εμφανίζεται και ο Ζυγός αρχίζει να κουνιέται αμήχανα στην καρέκλα του και συνεχίζει τη συζήτηση σαν να μη συμβαίνει τίποτα, περιμένοντας να δει την κίνηση πληρωμής από το άλλο άτομο. Μην παρεξηγηθούμε, ο Ζυγός δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα πληρώσει μισά μισά ή να κεράσει ένα φίλο αλλά στο πρώτο ραντεβού, αυτό που πραγματικά περιμένει είναι βασιλική μεταχείριση -κι αυτό περιλαμβάνει και το κέρασμα.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα την κάνει την κίνηση να πιάσει το πορτοφόλι του, ακόμα κι αν ξέρει ότι έχει 20ε στην τράπεζα. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς θέλει να περνάει καλά οπότε συμφωνεί σε ένα πρώτο ραντεβού οπουδήποτε, χωρίς να υπολογίσει τι θα γίνει όταν τελειώσει το δείπνο/έξοδος.

Ως ένα από τα πιο γοητευτικά ζώδια, ο Τοξότης έχει συνηθίσει να παίρνει ό,τι θέλει αλλά δεν θέλει να το διατυμπανίζει. Είναι ικανός να παραγγείλει ένα μεγάλο γεύμα και μετά να συνεχίσει στο μπαρ με ποτά και ως δια μαγείας να μην πληρώσει τίποτα, τελικά.

Το πιθανότερο είναι ότι αν ξέρει ότι θα πληρώσει τα μισά, θα διαλέξει κάποιο πιο οικονομικό μέρος για το πρώτο ραντεβού. Αλλά ακόμη και τότε, είναι ικανός να περιμένει το κέρασμα από το άλλο πρόσωπο και αν δε το λάβει να ξενερώσει. Τι να του πεις.

Ιχθύες

Ίσως ο εξπέρ στην κίνηση «ετοιμάζομαι να πληρώσω κι εγώ». Αυτό το ζώδιο του νερού δε θα περιμένει υπομονετικά να δει αν ο άλλος θα κεράσει. Αντιθέτως, θα μπλοφάρει θρασύτατα πιάνοντας το πορτοφόλι και λέγοντας «κερνάω εγώ».

Φυσικά και αν χρειαστεί θα πληρώσει, αλλά στην πραγματικότητα, απλά περιμένει να πει το ραντεβού του «όχι, είναι δικά μου». Ο βασικός λόγος είναι ότι οι Ιχθύες θεωρούν πολύ ρομαντικό να τους περιποιούνται, ακόμα και με ένα κέρασμα.

Related posts

Bazaar από το Άσυλο του Παιδιού

xristiana

Άγιος Βαλεντίνος: Πώς θα περιποιηθείς την επιδερμίδα για να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ

xristiana

Μπορεί η έλλειψη πρωτεΐνης να προκαλέσει τριχόπτωση;

xristiana