ΖώδιαΚεντρική

Αυτά τα 3 ζώδια νιώθουν συνέχεια κούραση και φταίει ο Κυβερνήτης πλανήτης τους

Κάποιοι άνθρωποι έχουν ενέργεια όλη την ημέρα. Ξυπνούν νωρίς το πρωί, κάνουν ένα σωρό δραστηριότητες και έχουν ακόμη όρεξη και κουράγιο να βγουν και με τους φίλους τους για ένα ποτό το βράδυ.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε τόσο φορτωμένα προγράμματα και αναζητούν συχνά την ξεκούραση. Θα τα πετύχεις να προτιμούν να αράξουν στο σπίτι, να ακυρώνουν σχέδια ή να αποκοιμιούνται στον καναπέ/μετρό/γραφείο/στάση λεωφορείου. Το σώμα τους βιώνει περισσότερη εξάντληση και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι εξαιτίας του κυβερνήτη πλανήτη τους.

Ταύρος

Αν ένας Ταύρος δεν απαντάει στα μηνύματα είναι γιατί πιθανότατα παίρνει έναν υπνάκο. Αυτό το γήινο ζώδιο έχει κυβερνήτη τον Παρθένο, έναν πλανήτη που εκπροσωπεί την ομορφιά, την πολυτέλεια και την άνεση.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι στους Ταύρους αρέσουν οι φυσικές ανέσεις, όπως το να απολαύσουν ένα χουζούρι στο κρεβάτι το πρωί. Πολύ πιθανό να σηκωθεί αργά από το κρεβάτι, να πιει έναν καφέ και να πάει ξανά για ύπνο. Δεν είναι τυχαίο ότι ξοδεύει πολλά λεφτά σε κουβέρτες, μαξιλάρια, ρόμπες σπιτιού και ό,τι άλλο τον κάνει να νιώθει άνετα.

Ακόμα και όταν ξεκινά νωρίς την ημέρα του, ο Ταύρος, οι ρυθμοί του είναι πιο αργοί και χαλαροί, δεν τρέχει να τα προλάβει όλα. Μη μου τους κύκλους τάραττε, ένα πράγμα.© Unsplash

Καρκίνος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, ο Καρκίνος παρατηρεί διαρκώς τη ζωή μέσα από συναισθηματική σκοπιά. Έτσι, αυτό το ζώδιο του νερού έχει έντονα συναισθήματα και ακόμα πιο έντονες αντιδράσεις.

Όταν δεν κλαίει βλέποντας ένα συγκινητικό βίντεο στο TikTok, κάνει παράπονα στη μαμά του ή στέλνει οργισμένα μηνύματα σε κάποιο group chat. Αυτή η συνεχής συναισθηματική φόρτιση (και εναλλαγή συναισθημάτων) μπορεί να γίνει εξαντλητική και πιθανόν να εξηγεί γιατί οι Καρκίνοι νιώθουν διαρκώς κουρασμένοι.

Από την άλλη, επειδή ασχολούνται με πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, συχνά βγαίνει η εσωστρέφειά τους στην επιφάνεια τη νύχτα γιατί θέλουν να «φορτίσουν τις μπαταρίες τους». Μην απορήσεις αν ο Καρκίνος θέλει να πέσει νωρίς για ύπνο και αυτοσαρκάζεται ότι κοιμάται νωρίς σαν τους παππούδες. Δεν τον νοιάζει να τον θεωρήσεις βαρετό αν πρόκειται να εξασφαλίσει λίγη ξεκούραση επιπλέον.

Ιχθείς

Με Κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, οι Ιχθείς αγαπούν τον ύπνο και την ξεκούραση, ενώ πολύ συχνά «χάνονται στον κόσμο τους».

Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και αυτό σημαίνει ότι η ενέργειά τους εξαντλείται πολύ γρήγορα όταν στρεσάρονται. Επενδύουν πολλά στο σπίτι και τον προσωπικό τους χώρο γιατί νιώθουν έντονα την ανάγκη να ξεκουράζονται ως μέρος της αυτοφροντίδας τους.

Μην απογοητευτείς αν σου ακυρώσει τελευταία στιγμή τα βραδινά σας σχέδια, ούτε αν αρχίσει να χασμουριέται από το απόγευμα. Για έναν Ιχθύ, η ξεκούραση είναι σημαντικό ζήτημα και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό στο να μείνει σπίτι και να κοιμηθεί.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Λευκό πουκάμισο: 4 τέλειοι τρόποι να φορέσετε το all time classic trend!

xristiana

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 29/10

xristiana