ΖώδιαΚεντρική

Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα διστάσουν καθόλου να σε χωρίσουν

Οι περισσότεροι όταν πρόκειται να χωρίσουμε, προβληματιζόμαστε. Μπορεί να έχουμε αμφιβολίες, να αναρωτιόμαστε αν είναι μια απόφαση που θα μετανιώσουμε αργότερα ή απλά να νιώθουμε πολύ άσχημα που θα στεναχωρήσουμε τον άλλο.

Πολλές φορές αναβάλλουμε το χωρισμό νομίζοντας ότι τα προβλήματα θα λυθούν ως δια μαγείας ή περιμένοντας απλά κάτι να αλλάξει.

Όχι όλοι, όμως. Φαίνεται πως τρία ζώδια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χωρίσουν, αναγνωρίζουν πότε πρέπει να προχωρήσουν και… «τραβάνε το τσιρότο».

Αυτά τα ζώδια έχουν πάντα προτεραιότητα τη δική τους υγεία και ευεξία και δε θα μείνουν σε μια σχέση απλά γιατί συνήθισαν.

Έχουν κι άλλα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, όπως ότι δεν φοβούνται να ξεκινήσουν δύσκολες συζητήσεις, ξέρουν τι αξίζουν και τι θέλουν από έναν σύντροφο και επενδύουν πολύ στην προσωπική τους ευτυχία.

Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα διστάσουν καθόλου να σε χωρίσουν

Κριός

Οι περισσότεροι Κριοί διαθέτουν μια τόλμη που τους επιτρέπει να προχωρήσουν χωρίς δισταγμό σε έναν χωρισμό. Με κυβερνήτη τον Άρη (το θεό του πολέμου ντε) πολλές φορές θα ρίξουν τη «βόμβα» του χωρισμού εν βρασμώ πάνω σε έναν καυγά. Με την ίδια άνεση, ωστόσο, θα καθίσουν και ψύχραιμα σε ένα τραπέζι για να σου εξηγήσουν γιατί «δεν πάει άλλο».

Είναι έτσι κι αλλιώς παρορμητικοί, αλλά νιώθουν και άνετα να πουν αυτό που νιώθουν. Αν κουράστηκαν δε θα το κρύψουν, θα τερματίσουν τη σχέση και θα προχωρήσουν χωρίς να ρίξουν δεύτερη ματιά πίσω. Χάρη στην ανεξαρτησία που τους χαρακτηρίζει δε φοβούνται να επιστρέψουν στην εργένικη ζωή μέχρι να πεις «κριός».

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο έχει τη φήμη του ερωτικού αλλά και του αδίστακτου. Η αλήθεια είναι ότι ο Σκορπιός δεν συγχωρεί. Αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Οι Σκορπιοί έχουν την πίστη και την αφοσίωση πολύ ψηλά στη λίστα με τα «θέλω» οπότε δε θα διστάσουν να σε χαιρετήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη αν τους κάνεις να νιώσουν ανασφάλεια.

Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, ούτε οι Σκορπιοί ανησυχούν για την εργένικη ζωή, ενώ πολλές φορές προτιμούν τη μοναξιά, ειδικά αν η τελευταία τους σχέση ήταν πολύ κουραστική. Είτε είστε μαζί 10 μήνες είτε 10 χρόνια, δεν έχει καμία διαφορά για τον Σκορπιό αν αποφασίσει να σε χωρίσει. Δεν είναι ότι δεν στεναχωριούνται (ζώδιο του νερού είναι άλλωστε), είναι ότι ο θυμός, η ενόχληση, η απογοήτευση υπερτερούν οποιουδήποτε άλλου συναισθήματος και οδηγούν αναπόφευκτα στην αποχώρηση.

Τοξότης

Αν σταματήσει να διασκεδάζει είναι σαν να έχει ήδη φύγει από αυτή τη σχέση, το μόνο που μένει είναι να στο ανακοινώσει. Είναι ο πιο ανεξάρτητος και περιπετειώδης του ζωδιακού κύκλου και έχει έντονη την ανάγκη για ανακάλυψη και προσωπική ανάπτυξη. Ως ζώδιο της φωτιάς με κυβερνήτη τον Δία, ξέρει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή και για αυτό του είναι εύκολο να φύγει από μια σχέση που νιώθει ότι δεν τον καλύπτει.

Έχει εξοικειωθεί με την ιδέα ότι οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, ενώ είναι ανοιχτός στην ιδέα του να μείνουν φίλοι με τον/την πρώην του. Άλλωστε βλέπει τον χωρισμό όχι σαν τελείωμα αλλά σαν μια διέξοδο που οδηγεί σε νέες εμπειρίες και πιθανότητες.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Special Olympics Hellas: Στον Πύργο Η Επόμενη Πόλη Ανάπτυξη – Με Την Υποστήριξη Του ΙΣΝ Ξεκινούν Προπονήσεις Σε 2 Αθλήματα

xristiana

Στο Γάζι η ενημερωτική δράση για την οδική ασφάλεια

xristiana

Γέφυρα Αλληλεγγύης Του Δήμου Κιλκίς, Για Την Ενίσχυση Των Συσσιτίων Της Μητρόπολης

xristiana