News ΑΜΕΑΚεντρική

Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Κολώνα πάνω σε διάβαση τυφλών σε δρόμο της Χαλκίδας

14/3/2024

Σε μια χώρα που η μετακίνηση των ΑΜΕΑ ,των μητέρων με παιδικά καροτσάκια και γενικότερα των ευπαθών ομάδων είναι προβληματική έως αδύνατη υπάρχουν καθημερινά περιστατικά που επιβεβαιώνουν και επιδεινώνουν αυτη την πραγματικότητα. Κολώνα πάνω σε διάβαση τυφλών σε δρόμο της Χαλκίδας.

Σε δρόμο της Χαλκίδας (Δημοσθένους Βασιλείου) παραδόθηκε πεζοδρόμιο όπου στην ειδική διάβαση τυφλών “ξεφυτρώνει” μια κολώνα σήμανσης!

Πιθανόν βεβαια είναι να μην ¨φύτρωσε” η κολώνα αλλα να έγινε η ειδική διάβαση με τους τεχνικούς να συνεχίζουν την κατασκευή αδιαφορώντας για την ύπαρξή της..

Και απορεί κανείς..είναι δυνατόν οι τεχνικοί του συνεργείου να αδιαφόρησαν τόσο προκλητικά… Ο εργολάβος του έργου τί έκανε;; Η τεχνική υπηρεσία του δήμου Χαλκιδεων δεν το είδε;

Είναι κάποιας μορφής σαδιστικής αντιμετώπισης των ανθρώπων με μειωμένη όραση για να τους δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τη ζωή;

Προφανώς πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση όπου στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, της έλλειψης σεβασμού στους πολίτες και της προχειρότητας με την οποια αντιμετωπίζονται τα πάντα να βλέπουμε μια ακόμα περίπτωση στην οποία αναφωνούμε “Ελλάς το μεγαλείο σου”

Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι για την άμεση αποκατάσταση αυτής της παρωδίας!

Πηγή: https://eviathema.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Αμαρουσίου: Εκδήλωση Με Θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία & Ψυχολογικές Επιπτώσεις Στα Παιδιά»

xristiana

Αρθρίτιδα: Οι 5 καλύτερες συμβουλές αυτοφροντίδας που ανακουφίζουν τον πόνο

xristiana

Αιμοδοσία “Σωτηρίων” 2023

xristiana