ΚεντρικήΜαγειρική

Κοτόπουλο με καρύδια και μουστάρδα

10/3/2024..

Υλικά

600 γρ. κοτόπουλο

150 γρ. ραντίτσιο

15 καρύδια

Μουστάρδα

Ελαιόλαδο

Αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση

Χωρίζουμε τα δύο μισά στήθη κοτόπουλου, αφαιρούμε τα λιπαρά μέρη και το κεντρικό οστό. Τα ροδίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, σε μέτρια φωτιά, για περίπου 15-20 λεπτά, γυρίζοντάς τα μέχρι και τα αλατοπιπερώνουμε στο τέλος.

Ανακατεύουμε 7 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα, 60 γρ. λάδι και 20 γρ. νερό σε ένα μπολ. Τρίβουμε τα καρύδια, για να πάρουμε μια σκόνη.

Καθαρίζουμε το ραντίτσιο, το απλώνουμε σε ένα πιάτο σερβιρίσματος με τα στήθη κοτόπουλου και συμπληρώνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας και τη σκόνη καρυδιού.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Καφέ κηλίδες: Πώς να αποτρέψεις τον σχηματισμό τους στο πρόσωπο αυτό το καλοκαίρι

xristiana

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Ρέθυμνο

xristiana

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης τιμά τους “αιώνιους εφήβους”

xristiana