ΚεντρικήΚοινωνικά

Θεατρικό έργο «Η Ατζέντα» από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Τριλογία»

30/3/2024

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Τριλογία», ανεβάζει το θεατρικό έργο «Η Ατζέντα». Πρόκειται για θεατρική διασκευή της ιταλικής κινηματογραφικής ταινίας «The Place», του Paolo Genovese.

Η παράσταση θα ανέβει στις 31 Μαρτίου, στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης και στις 7 Απριλίου, στις 20.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ένας μυστηριώδης άντρας κάθεται καθημερινά στο ίδιο τραπέζι ενός μπαρ και έχει μπροστά του μια δερματόδετη ατζέντα που κοιτάει και σημειώνει. Τυχαίοι άνθρωποι τον επισκέπτονται και του ζητούν να πραγματώσει τις επιθυμίες τους.

Ένας πατέρας να σώσει το γιο του από ανίατη ασθένεια, μια γυναίκα να κερδίσει και πάλι τον άντρα της, μια κοπέλα να γίνει ομορφότερη, ένας τυφλός να βρει το φως του …. «Μπορεί να γίνει» τους απαντά, αλλά ποιο είναι το αντίτιμο;

Η εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για τον εαυτό τους δοκιμάζεται. Μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε για να ικανοποιήσουμε αυτά που ποθούμε;

Related posts

Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση

xristiana

Τζίντζερ: Τέσσερα οφέλη του για το δέρμα

xristiana

Προφήτης Ιωήλ

xristiana