ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (25/03): Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν μπει ήδη στο επίκεντρο. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία μπορεί ενήλικα να σας φέρει πιο κοντά σε ένα όνειρο, μια προσδοκία σας, ωστόσο να είστε ανοιχτή/ός σε αλλαγές που πιθανά να χρειαστεί να γίνουν ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στο στόχο σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας επηρεάζει άμεσα μια και η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας και σας ενθαρρύνει να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού επηρεάζει τομείς που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, δραστηριότητα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού η οποία θα σας γαληνέψει την ψυχή και θα φέρει νέες δημιουργικές εμπειρίες σας βοηθά η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σήμερα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε το σπίτι και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας βοηθά να δείτε καλύτερα την χρησιμότητα της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την υλική και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, με την Πανσέληνο/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας επηρεάζει άμεσα μια και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα υπάρξει βοήθεια στο να ανακαλύψετε νέους τρόπους οι οποίοι θα βελτιώσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές που συμμετέχουν θα σας βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείτε, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών ή αλλαγών νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας βοηθά να κατανοήσετε βαθύτερα τα οφέλη της ομαδικής εργασία προς την τελειοποίηση των σχεδίων σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο αυτή τη στιγμή στην ζωή σας η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να το βγάλετε από την ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος/Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού/Κριού σας δείχνει πώς μπορείτε να ευεργετηθείτε από τις συνδέσεις σας σε πολλά επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

xristiana

Eθελοντική Αιμοδοσία Του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

xristiana

Τρεις Ελληνίδες με αναπηρία μιλούν για τη ζωή τους – Οι καθημερινές δυσκολίες, το bullying και η σεξουαλικότητα

xristiana