ΚεντρικήΚοινωνικά

Discover Dogs Festival

23/2/2024

Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες του Discover Dogs Festival, αυτό το Σαββατοκύριακο, 24-25 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Φεστιβάλ για τους τετράποδους φίλους μας και τους κηδεμόνες τους, υπόσχεται άφθονη διασκέδαση, γνώση και παιχνίδι, μέσα από μια σειρά πλούσιων δράσεων για όλη την οικογένεια, με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ στους χώρους της ΔΕΘ.

Από εκπαιδευτικά κόλπα και θέματα καθημερινής συμβίωσης, μέχρι συνεργατικά παιχνίδια με σκύλους και παιδιά, αλλά και από μοναδικές εκθέσεις μορφολογίας, με σπάνιες φυλές, μέχρι ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους της ΕΛ.ΑΣ., θεατροπαιδαγωγικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και face painting.

Ειδικά καταρτισμένοι επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε την τεράστια ποικιλία προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών που παρέχουν οι εκθέτες, ενώ θα  ενημερωθείτε για τη δράση των φιλοζωϊκών σωματείων και τις υιοθεσίες, θα μυηθείτε στα μυστικά της εκπαίδευσης, της διατροφής, με χρήσιμα tips.

Το γιορτινό αυτό ταξίδι της γνώσης, της χαράς και της εμπειρίας, έχει ως βασικότερο στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων κηδεμόνων, μέσα από συμμετοχικούς ερευνητικούς τρόπους μάθησης και διεπιστημονική διάσταση.

Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε σκυλιά που φέρουν microchip και ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/discoverdogs.gr

24 & 25 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΘ – HELEXPO, Περίπτερο 5

Ώρες: 10:00- 19:00

Δωρεάν Είσοδος & Parking.

Πηγή: https://www.thestival.gr

Related posts

Τζόαν Μπαέζ

xristiana

Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός

xristiana

Πως θα δημιουργήσεις το frosted eye make up look του οίκου Chanel

xristiana