ΖώδιαΚεντρική

Ερμής στους Ιχθύες – Ποια ζώδια θα επηρεαστούν και πώς

Ο σημαντικός πλανήτης των επικοινωνιών και των μετακινήσεων εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ και ομολογουμένως δεν είναι και η πιο ευνοϊκή θέση που θα μπορούσε να πάρει.

Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι και 9 Μαρτίου του 2024 και θα επηρεάσει κυρίως Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες.

Ιχθύς και Ερμής, αποτελούν ένα κάπως αντιθετικό ζεύγος. Το ζώδιο του Ιχθύ έχει να κάνει με το συναίσθημα, ενώ ο Ερμής αγαπά την αντικειμενικότητα.

Ακόμη, από τη θέση αυτή ο Ερμής θα σχηματίσει δυο πολύ δύσκολες και απαιτητικές όψεις, τις οποίες είναι σημαντικό να προσέξουμε ειδικά σε θέματα επικοινωνίας και συννενόησης.

Η πρώτη σύνοδος αφορά τρεις πλανήτες. Ερμή-Ήλιου- Κρόνου στις 28/02/2024 στις 9 μοίρες που από τη μια μπορεί να μας κάνει κάπως πιο απαισιόδοξους ή υπερβολικά ρεαλιστές. Ενώ στις 8/03 έχουμε τη σύνοδο Ερμή- Ποσειδώνα στις 27 μοίρες των Ιχθύων που δημιουργεί σύγχυση.

  • Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης πλανήτης για το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται σε ένα κόντρα προς τα εσάς ζώδιο. Θα νιώσετε μπερδεμένοι και πιθανώς συναίσθημα και λογική να έρθουν σε κόντρα. Είναι σημαντικό για το επόμενο διάστημα να μην είστε βιαστικοί σε συμπεράσματα, αλλά και να σκέφτεστε τις καταστάσεις μακροπρόθεσμα. Το ενδιαφέρον εστιάζει επίσης και στα επαγγελματικά όπου θα χρειαστεί να δείτε αν πρέπει να συνεχίσετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση επαγγελματικά ή να αλλάξετε.

  • Παρθένοι

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και οι γύρω σας θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας. Είναι μια περίοδος για να σκεφτείτε ξανά την αξία που έχουν ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή σας και να εστιάσετε στο να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας με αυτούς, όσο δύσκολο και αν είναι. Το σημαντικότερο όμως, είναι να μην εξιδανεικεύσετε καταστάσεις γιατί με την όψη του Ποσειδώνα θα υπάρχει μεγάλη σύγχυση και πιθανώς να κάνετε σημαντικά λάθη.

  • Ιχθύες

Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εστιάσετε στον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σας μια φορά τον χρόνο και είναι στιγμή να το εκμεταλλευτείτε. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, κοινωνικοποιηθείτε και διεκδικήστε γνωριμίες με άτομα που πιστεύετε πως μπορούν να σας υποστηρίξουν και να σας αναδείξουν. Αν καιρό τώρα περιμένατε να κάνετε έναν διάλογο με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος που περιμένατε. Βέβαια, μέσα σε όλη τη διέλευση του ο Ερμής θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα που μπορεί να κάνει θολή την κρίση σας.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ο Δήμος Τρικκαίων Συγκεντρώνει Είδη Πρώτης Ανάγκης, Για Τους Λαούς Τουρκίας Και Συρίας

xristiana

Most Powerful Women Summit

xristiana

Σύρος: Επισκεπτήριο Αγάπης Για Τους Καρκινοπαθείς

xristiana