ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

7/2/2024

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας, διοργανώνει την 81η Εθελοντική Αιμοδοσία του, τo  Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 από  10:00 έως 13.00, στο ισόγειο  του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Είσοδος από Τερψιχόρης).

Για την αποφυγή συγκέντρωσης  εθελοντών αιμοδοτών και προκειμένου να αποφευχθεί η  αναμονή, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να προγραμματίζουν  έγκαιρα  το ραντεβού τους επικοινωνώντας στο Τ. 210-98 39 373 (08.00-14.00).

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης  Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Γιάννης Αρκουμάνης, προσκαλούν όλους τους δημότες, νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα Δημόσιας Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως τους συνανθρώπους μας.

Ως  Δημοτική Αρχή φροντίζουμε διαρκώς για τη σωστή οργάνωση των υπηρεσιών μας, περιφρουρώντας τη δημόσια υγεία και στηρίζοντας πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας.

Τη δράση συντονίζει, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Γιάννης Αρκουμάνης.

Πληροφορίες  κα Τσώλη Βιργινία

Τηλέφωνο: 210.98.39.373

E-mail: virginia.tsoli@palaiofaliro.gr

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

xristiana

Το Cherry Blossom Blush είναι η πιο όμορφη τάση του καλοκαιρινού μακιγιάζ

xristiana

Φυσικό αέριο: Νέο «μίνι ράλι» στην Ευρώπη με την τιμή πάνω από τα 42 ευρώ

xristiana