ΚεντρικήΟμορφιά

Με αυτό το κόλπο θα συνδυάσεις & θα εφαρμόσεις σωστά τις σκιές ματιών σε 2 μόλις λεπτά!

18/2/2024

Πόσες φορές δεν έχεις εγκαταλείψει ένα περίτεχνο μακιγιάζ ματιών μόνο και μόνο επειδή δεν ήξερες πώς να εφαρμόσεις ή να συνδυάζεις σωστά τις σκιές ματιών; Είτε πρόκειται για σκιά σε μορφή πούδρας ή για σκιά για υγρή μορφή, ο φόβος ότι θα κάτι δεν θα πάει καλά και δεν θα αναμειχθεί σωστά το χρώμα στα βλέφαρα προκειμένου να δημιουργήσεις το επιθυμητό μακιγιάζ είναι πάντα εκεί.

Σε αυτό έρχεται να δώσει τη λύση η αγαπημένη πλατφόρμα του TikTok μέσα από την οποία βρήκαμε το κόλπο για να εφαρμόσεις σωστά περισσότερες από δυο σκιές ματιών χωρίς ωστόσο να είσαι ιδιαίτερα επιδέξια! Εσύ απλά επίλεξε τις αγαπημένες σου σκιές και μετά ακολούθησε βήμα-βήμα τo χρηστικό tutotrial του TikTok

Αυτό είναι το κόλπο για να συνδυάσεις σωστά τις σκιές ματιών -σε μόλις 2 λεπτά- δημιουργώντας ένα μοναδικό μακιγιάζ!

Θα χρειαστείς δυο ή περισσότερες σκιές ματιών και το κατάλληλο πινέλο ή πινέλα που θα σε βοηθήσουν να τις εφαρμόσεις αλλά και να κάνεις blending υιοθετώντας το αγαπημένο σου beauty look. Για να το πετύχεις φρόντισε να εφαρμόσεις τις σκουρόχρωμες σκιές στην εξωτερική γωνία των βλεφάρων απλώνοντας τις πιο φωτεινές και ανοιχτόχρωμες στο εσωτερικό τους.

Ξεκίνα εφαρμόζοντας την κάθε σκιά καθέτως καλύπτοντας το κινητό βλέφαρο. Μόλις τις απλώσεις πάρε το πινέλο σου και κάνε ένα ήπιο blending-με φορά προς την εξωτερική γωνία των ματιών- για να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, που δεν θα υπερτονίζει τις έντονες αποχρώσεις, ούτε φυσικά θα καλύπτει τις πιο ανοιχτόχρωμες.

Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό πριν ξεκινήσεις να απλώσεις τις σκιές σου, είναι να εφαρμόσεις σε κινητό βλέφαρο και καπάκι ένα primer ματιών, που θα δώσει έξτρα διάρκεια στο μακιγιάζ των βλεφάρων διατηρώντας το αναλλοίωτο.

Δες και το viral βίντεο του TikTok και πάρε μαθήματα…

@lenkalul

trying viral eyeshadow hack❤️‍🔥 i don’t hate it lol 🙂 ib @i.an.ya.i <3 #makeup #makeuphacks #makeuptutorial #makeuptransformation

♬ SHE IS THE MOMENT – 2facedg1rl

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μαλλιά: Πώς να βάλετε σωστά τις τρέσες με κλιπ

xristiana

Μουσική βραδιά “Ο ονειρικός διάλογος του Ιταλικού Μπαρόκ με την μουσική του Nino Rota

xristiana

Ποιο είναι το λάθος που κάνεις στον καθαρισμό προσώπου;

xristiana