ΚεντρικήΟμορφιά

Skincare routine: Mυστικά αντιγήρανσης για νεανική επιδερμίδα μετά τα 40!

18/2/2024

Εάν νομίζεις ότι η ρουτίνα ομορφιάς παραμένει η ίδια ανεξαρτήτως ηλικίας γράψε λάθος. Και αυτό γιατί η επιδερμίδα, ειδικά μετά τα 40, θέλει μια στοχευμένη περιποίηση μέσα από πιο εξελιγμένες φόρμουλες και τεχνικές προκειμένου να διατηρήσει τη νεανικότητά της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πολλές γυναίκες, μετά τα 40, παρατηρούν ότι το δέρμα τους είναι πιο ξηρό και αφυδατωμένο, ειδικά όσο πλησιάζουν προς την εμμηνόπαυση. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να το φροντίσουν λίγο παραπάνω για να το κρατήσουν φρέσκο και νεανικό. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν σε αυτό.

Με αυτά τα μυστικά αντιγήρανσης θα διατηρήσεις την επιδερμίδα σου νεανική μετά τα 40

  • Χρησιμοποίησε ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου, πρωί και βράδυ, το οποίο θα καθαρίσει απαλά την επιδερμίδα σου χωρίς να απομακρύνει την απαραίτητη υγρασία. Ιδανικά προτίμησε ένα γαλάκτωμα ή ένα προϊόν σε κρεμώδη υφή.
  • Επένδυσε σε έναν ορό προσώπου, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Η ευεργετική του σύνθεση θα θωρακίσει την επιδερμίδα σου από τις εξωτερικές επιθέσεις και τη ρύπανση, ενώ ακόμη θα εξουδετερώσει τη δράση των ελεύθερων ριζών, που προκαλούν τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σου.
  • Στην περίπτωση που οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους επίλεξε έναν ορό με βασικό συστατικό το κολλαγόνο ή τα πεπτίδια, που ενισχύουν και ενεργοποιούν την ελαστίνη και το κολλαγόνο του δέρματος και αφήνουν την επιδερμίδα ελαστική και σφριγηλή απαλλαγμένη από τα σημάδια του χρόνου.
  • Φρόντισε η βραδινή ιεροτελεστία φροντίδας σου να περιλαμβάνει μια πλούσια και θρεπτική κρέμα νύχτας, που χάρη στα ευεργετικά συστατικά της θα επανορθώσει τις φθορές του δέρματος, ενώ εσύ κοιμάσαι.
  • Για να βοηθήσεις στην ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου ακολούθησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει σωστή και ισορροπημένη διατροφή- πλούσια σε φρούτα και λαχανικά- κατανάλωση αρκετών υγρών, ποιοτικό ύπνο και συστηματική άσκηση σε καθημερινή βάση.
  • Πηγή: https://www.youweekly.gr
  • Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Search Results for: Ζώα χτυπημένα από ανθρώπινο χέρι βρέθηκαν νεκρά από περιβαλλοντικές οργανώσεις

xristiana

Χανιά: Σχολικά Είδη Σε Παιδιά Ευάλωτων Ομάδων Του Πληθυσμού

xristiana

Δ. Ιλίου: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

xristiana