ΚεντρικήΚοινωνικά

Διαλέξεις Θετικής Ψυχολογίας

1/2/2024

Στην γνωριμία των συμμετεχόντων με την πρακτική της Θετικής Ψυχολογίας στοχεύει η σειρά διαλέξεων που διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και την Εταιρία Θετικής Ψυχολογίας.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από περίπλοκα και «αδιέξοδα» ηθικά και αξιολογικά προβλήματα, τα σεμινάρια απευθύνονται στον σύγχρονο άνθρωπο που προσπαθεί να βρει λύσεις σ’ αυτά τα προβλήματα, να διευρύνει το στοχαστικό του ορίζοντα, να βελτιώσει τον εαυτό του και την ποιότητα της καθημερινής του ζωής.

Η πρώτη διάλεξη με θέμα «Εισαγωγή στη Θετική Ψυχολογία» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 18.30 με εισηγήτρια την Κ. Πρασσά, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια MSc PHD.

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως και προϋποθέτουν εγγραφή των ενδιαφερομένων πολιτών στον σύνδεσμο: https://forms.gle/YLxd5swmtxdxHtBHA

Πριν από κάθε συνεδρίαση, θα αποστέλλεται στο mail των εγγεγραμμένων ο ειδικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος παρακολούθησης (link).

Πληροφορίες: Γραφείο Παιδείας Δήμου Νέας Σμύρνης. Υπεύθυνος κ. ΠΡΩΙΑΣ Στέφανος,

τηλ: 2132025726-5. E-mail: adpaideias@neasmyrni.gr

Πηγή: https://www.notia.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο: Οι εκπομπές CO2 από τις μεταφορές στην ΕΕ δεν έχουν μειωθεί από το 2011

xristiana

Σεισμός 3 Ρίχτερ στην Κόνιτσα Ιωαννίνων

xristiana

Μπορέλ: Η ενεργειακή μετάβαση θα συνεχίσει να αλλάζει τις γεωπολιτικές ισορροπίες

xristiana