ΚεντρικήΚοινωνικά

26η Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου “Γ. Σεφέρης” Ν. Ιωνίας – Στήριξη της Τράπεζας Αίματος

1/2/2024

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νέας Ιωνίας “Γιώργος Σεφέρης” οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας (διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία).

Το ΔΣ κάνει έκκληση σε όλες και όλους τους αιμοδότες, σε όλες και όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν στην αιμοδοσία. Υπάρχουν αυξημένες ανάγκες και τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία είναι πολύ λιγότερα από όσα έχουν ανάγκη οι άνθρωποι γενικά και ειδικότερα τα μέλη του Συλλόγου και οι οικογένειές τους.

Τα απαραίτητα έγγραφα για την αιμοδοσία είναι τα εξής: αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης και το ΑΜΚΑ. Για τη διευκόλυνση της αιμοδοσίας και της προσέλευσης, οι πολίτες πρέπει να επικοινωνούν και να δηλώνουν τη συμμετοχή τους για καλύτερο προγραμματισμό.
(Θωμάς Καρανίκος 6977019790 – Λιάκου Ντιάνα 6944797461)

Οι αιμοδότες, με την επίδειξη της κάρτας αιμοδότη, δικαιούνται κάθε χρόνο δωρεάν τις βασικές αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες γίνονται μόνο πρωινές ώρες .

Όσοι αιμοδότες δεν έχουν, είναι σημαντικό να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα εθελοντή αιμοδότη.

Γι’ αυτό μπορούν να επικοινωνήσουν με το Εθνικό Κέντρο αιμοδοσίας Ε.Μ.Α. στο τηλέφωνο 2152157865 ή να υποβάλουν αίτημα στην ηλεκτρονική σελίδα.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Το κλάμα

xristiana

Τα μυστικά για να έχεις ξεκούραστο βλέμμα ακόμα κι αν περνάς πολλές ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή

xristiana

Οι Ψυχολόγοι Στο Πλευρό Γονέων Και Παιδιών

xristiana