ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να πετύχετε τα super glossy lips σε τέσσερις κινήσεις

29/12/2023

Μετά το glass skin trend, που είναι δημοφιλής τάση ομορφιάς από την Κορέα,  ήρθαν τα glass lips, ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα παρόμοιο εφέ στα χείλη: διάφανα και super glossy lips.

Πώς μπορείς να τα πετύχεις κι εσύ σε τέσσερις κινήσεις

1. Χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό κραγιόν στα χείλη. Προτίμησε μια απόχρωση κοντά στον δικό τους τόνο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει εντελώς φυσικό. Επίμεινε στο κέντρο των χειλιών και απόφυγε σε αυτή τη φάση να βάλεις χρώμα στις άκρες τους.

2. Κάνε έντονο blending του χρώματος με τα χείλη σου, έτσι ώστε να φαίνεται σαν να μη φοράς καθόλου κραγιόν, σαν να ξύπνησες έτσι. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο ή τα δάχτυλά σου για να δουλέψεις πολύ καλά το προϊόν.

3. Στη συνέχεια, πέρασε με ένα πινέλο λίγο διάφανο lip gloss ή lip top coat πάνω από το χρώμα, για περισσότερη λάμψη. Μπορείς επίσης να διαλέξεις ένα extra shiny lip gloss που έχει όμοια απόχρωση με το κραγιόν σου.

4. Τέλος, ξαναπέρασε το κραγιόν που χρησιμοποίησες στην αρχή, για να τοποθετηθεί και άλλο χρώμα στην περιοχή. Έλεγξε στον καθρέφτη αν σου αρέσει το αποτέλεσμα, και ανάλογα διόρθωσε με περισσότερο lip top coat.

Extra tip: Nα έχεις ενυδατώσει και περιποιηθεί πολύ καλά τα χείλη σου, ιδίως σε περίπτωση που εμφανίζεις ξηρότητα.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Καρκίνε, οι σχέσεις σου θα πάρουν μια νέα τροπή»

xristiana

Στις 22 Αυγούστου Ανοίγει Και Πάλι Η Αυλαία Του Φεστιβάλ Γλυφάδας

xristiana