ΚεντρικήΚοινωνικά

“Κατ’ ευχήν” στη Θεσσαλονίκη – Ενημερωτική συνάντηση από το Make-A-Wish!

5/12/2023

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, με σκοπό να τους χαρίσει δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 17:30, ο οργανισμός απευθύνει κάλεσμα στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη, σε μία ανοιχτή δράση ενημέρωσης.

Εκπρόσωποι και εθελοντές του οργανισμού θα μιλήσουν για την ιστορία του Make-A-Wish, τον σκοπό του και τη σημασία της εκπλήρωσης της ευχής.

Μέσα από βιωματικές εμπειρίες, θα εξηγήσουν το πώς ο καθένας μπορεί να συμβάλλει εθελοντικά, με τον δικό του τρόπο, στη διάδοση του οράματος του οργανισμού: να φτάσει σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη την εκπλήρωση της ευχής τους. Οικογένειες ευχής θα μας διηγηθούν επίσης τη δική τους ιστορία… μέσα από την καρδιά τους!

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να δηλώσετε τη δική σας, πατώντας ΕΔΩ ή καλώντας καθημερινά μεταξύ 10:00 – 14:00 στο 2310 523978, εσωτ. 402.

Μάθετε περισσότερα για την επίδραση της ευχής στο www.makeawish.gr. Ενημερωθείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να «επιδράσετε» και εσείς στη ζωή των παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: http://www.thestival.gr

Related posts

Δωρεάν Webinar Από Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Άγχος Εξετάσεων Και Δεξιότητες Διαβάσματος»

xristiana

Ημερίδα «Ψυχοκοινωνική Ενδυνάμωση Της Σχολικής Κοινότητας Στην Εποχή Της Πανδημίας»

xristiana

8o Webinar «Ψυχική Υγεία, Εθισμός Στο Διαδίκτυο»

xristiana