ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (18/12): Εστιάστε σε αντικειμενικές προσδοκίες – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (18/12) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων οπότε θα υπάρξει η τάση να θελήσετε να αποσυρθείτε ή να μπείτε σε μια κατάσταση ονειροπόλησης. Ανεξάρτητα τι θα επιλέξετε να κάνετε καλό θα είναι να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικές βάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα η οποία σας δίνει χαρά αλλά και έμπνευση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, κοινωνικές δραστηριότητες και εξελίξεις έρχονται αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή έρχεται στο προσκήνιο σήμερα και ενδέχεται να σας βγάλει λίγο έξω από τα νερά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να εμβαθύνετε περισσότερο σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είτε αφορά ένα προσωπικό είτε ένα επαγγελματικό θέμα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν ή/και να μπείτε στη διαδικασία σκέψεων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα μπορεί πραγματικά να ομορφύνει την ημέρα σας είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω της δικής σας διάθεσης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, μια καθημερινή σας ασχολία ή μια άλλη δραστηριότητα κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας δώσει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή η θέση της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων για εσάς και πραγματικά μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία σήμερα να ανακαλύψετε νέες ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σε θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής εστιάζουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να ανταλλάξετε ιδέες και να ακούσετε απόψεις οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ευνοϊκά στα σχέδια που έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από ζητήματα που αφορούν χρήματα, επενδύσεις και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αδειάσουν το πορτοφόλι σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική για να προχωρήσετε σχέδια και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Τεστ DNA θα ανιχνεύει ταυτόχρονα πολλές νευρολογικές παθήσεις με γενετική αιτιολογία

xristiana

Το μακιγιάζ μας σύμφωνα με τα χρώματα της γκαρνταρόμπας μας

xristiana

Μακροζωία: Ο σίγουρος τρόπος που διπλασιάζει τις πιθανότητες να «πατήσετε» τα 90

xristiana