News ΑΜΕΑΚεντρική

Ημερίδα για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

28/11/2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία: Εθνική Στρατηγική 2024-2030».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κέντρο δεξιώσεων ΑΜΙ, στην Μαγούλα του Δ. Σπάρτης και ώρα 10:30΄το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» θα δώσει με την συμμετοχή του και το κέντρο ΚΔΑΠμεΑ «Διάπλασις» Σπάρτης.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Ωστόσο, την συνδιοργάνωση ανέλαβαν η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου, το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λακωνίας, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δ. Σπάρτης και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.

Πηγή: https://lakonikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Καμπανάκι» από τους επιστήμονες – «Η ανθρωπογενής ρύπανση συμβάλλει σε εκατομμύρια θανάτους από καρδιαγγειακά νοσήματα ετησίως»

xristiana

Βazaar Με Χριστουγεννιάτικα Είδη Στον Βόλο Από «Το Χαμόγελο»

xristiana

Εργαστήρια ενδυνάμωσης γυναικών στην Καρδία

xristiana