ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία

16/11/2023

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι δώρο ζωής σε μια δύσκολη καθημερινότητα και ως εκ τούτου καλούμε για άλλη μια φορά τους συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών» και να αιμοδοτήσουν την Παρασκευή 17/11/2023 στον χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ (Λ. Καλαμακίου 72) και το Σάββατο 18/11/2023 στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ (Ελ. Βενιζέλου 17) από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00.

Η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία, που χρόνια πραγματοποιεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αλίμου, διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα σε αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη στην καθημερινότητά τους αλλά και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως φυσικές καταστροφές, Covid-19 κ.τ.λ. .

Για την αποφυγή συνωστισμού και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα:

210-9853648 και 210-9886947 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 π.μ. – 14:30.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Υπέροχο αλμυρό στρούντελ με ζαμπόν και μανιτάρια

xristiana

Προκηρύχθηκε ο 10ος Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

xristiana

Ωμά ή μαγειρεμένα λαχανικά; Ποια έχουν υψηλότερη θρεπτική αξία

xristiana