ΚεντρικήΚοινωνικά

Elevate fashion μέσα στην καρδιά του χειμώνα, με αγάπη για τα παιδιά!

16/11/2023

To Elevate fashion είναι το top fashion show της Θεσσαλονίκης κι όχι μόνο, που «έρχεται» μέσα στην «καρδιά» του χειμώνα της 13ης Δεκεμβρίου 2023 με ώρα εισόδου στις 6.30 & έναρξη 7.30 το βράδυ στο κοσμοπολίτικο Imperial port-Convention clup>> όπου θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον κόσμο της υψηλής ραπτικής και οι οποίες δε θα αφήσουν κανένα αδιάφορο ή καμία αδιάφορη!

Η πολυπράγμων Ελίνα Παπά – Ελευθεριάδου μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας της, υπόσχονται για ακόμη μια φορά πως θα παρουσιάσουν μια βραδιά ποιότητας, που θα συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, το χορό, τις βραβεύσεις προσωπικοτήτων με προσφορά στο «γίγνεσθαι» σε κάθε τομέα της κοινωνίας, καθώς και της ζωής.

Τη «μαγευτική» βραδιά πρόκειται να παρουσιάσει η Φιλίτσα Γκοβρανου που αγαπήθηκε από όλους μας. Όπως πάντοτε, το Elevate fashion «σηματοδοτεί» την προσφορά αγάπης, που «αγκαλιάζει» αυτή τη φορά τι άλλο, τα παιδιά!

Έτσι, μέρος των εσόδων αναμένεται να δοθεί στο φιλανθρωπικο οργάνισμο<< Ελληνικό παιδικό χωριό στο φιλυρο>

Τιμή εισόδου ορίστηκε στα 15 ευρώ με ποτό!

Πέρα από το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα θα έχει και πολλές άλλες εκπλήξεις δώρα κληρώσεις και το χριστουγεννιάτικο bazar του Ελληνικού παιδικού χωριού στο Φίλυρο !

Για ακόμη μια φορά θα «βάλει τα καλά της» η Θεσσαλονίκη για ένα catwalκ, που υπόσχεται ότι θα βάλει την «σφραγίδα» του, στον κόσμο της μόδας- ομορφιάς και θα «χαρίσει» αξέχαστες στιγμές!

Related posts

Swirl nails είναι το μανικιούρ που έρχεται από τα 70’s – 10 ιδέες

xristiana

Νέα Σμύρνη: Έκθεση ζωγραφικής στον Γαλαξία

xristiana

Αυτή η μάσκα καρότου χαρίζει λάμψη και δρα κατά των ρυτίδων

xristiana