ΚεντρικήΟμορφιά

Λάθη στο μακιγιάζ που δε θα έκανε ποτέ μια Γαλλίδα

3/11/2023

Οι Γαλλίδες αποτελούν την επιτομή της κομψότητας ακόμα και στη καθημερινότητά τους. Πολλές φορές αντλούμε έμπνευση από την αισθητική τους και γίνεται οδηγός για εμάς. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα αποφεύγουν οι Γαλλίδες στο μακιγιάζ τους και αυτός είναι ο λόγος που δείχνουν πάντα αβίαστα cool.

Προσέχουν τα φρύδια τους
Οι Γαλλίδες γνωρίζουν καλά πως τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου έτσι φροντίζουν να έχουν το σωστό σχήμα χωρίς υπερβολές. Καθαρίζουν απλά τα φρύδια τους από τις μικρές τριχούλες για να δείχνουν περιποιημένα και δεν χρησιμοποιούν ψαλίδι για να οριοθετήσουν το σχήμα τους. Φυσικά δεν τα βάφουν ποτέ και αποφεύγουν τις έντονες γεωμετρικές γραμμές ή τα τόξα.

Το μακιγιάζ τους δεν είναι έντονο
Δε θα δεις ποτέ μια Γαλλίδα με έντονο ή βαρύ μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει πως δεν θα κάνουν contouring και δεν θα χρησιμοποιήσουν ένα πολύ καλυπτικό ή ματ foundation. Το ρουζ είναι πάντα διακριτικό και στα μάτια εφαρμόζουν ελάχιστη ποσότητα σκιάς ή και καθόλου μερικές φορές.

Δεν εφαρμόζουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων
Φυσικά δε «χτίζουν» το foundation. Μια στρώση foundation είναι αρκετή και το ίδιο ισχύει για το concealer. Γνωρίζουν καλά πως οι μεγάλες ποσότητες προϊόντων στο πρόσωπό τους θα τις δείξει μεγαλύτερες και είναι πολύ πιθανό να «σπάσουν» κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η βάση τους είναι όσο το δυνατόν γίνεται, διάφανη έτσι ώστε να φαίνεται φυσική.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα Rapid Test Δεν Σταματούν Στον Δήμο Καλαμαριάς

xristiana

Η ΕΥΔΑΠ κάνει πράξη το μήνυμα του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού «Επιταχύνοντας την Αλλαγή»

xristiana

The Ellinikon – Live η παρουσίαση του πρώτου κτιρίου που θα ανεγερθεί στο Ελληνικό

xristiana