ΚεντρικήΟμορφιά

Λάθη στο μακιγιάζ που δε θα έκανε ποτέ μια Γαλλίδα

3/11/2023

Οι Γαλλίδες αποτελούν την επιτομή της κομψότητας ακόμα και στη καθημερινότητά τους. Πολλές φορές αντλούμε έμπνευση από την αισθητική τους και γίνεται οδηγός για εμάς. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα αποφεύγουν οι Γαλλίδες στο μακιγιάζ τους και αυτός είναι ο λόγος που δείχνουν πάντα αβίαστα cool.

Προσέχουν τα φρύδια τους
Οι Γαλλίδες γνωρίζουν καλά πως τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου έτσι φροντίζουν να έχουν το σωστό σχήμα χωρίς υπερβολές. Καθαρίζουν απλά τα φρύδια τους από τις μικρές τριχούλες για να δείχνουν περιποιημένα και δεν χρησιμοποιούν ψαλίδι για να οριοθετήσουν το σχήμα τους. Φυσικά δεν τα βάφουν ποτέ και αποφεύγουν τις έντονες γεωμετρικές γραμμές ή τα τόξα.

Το μακιγιάζ τους δεν είναι έντονο
Δε θα δεις ποτέ μια Γαλλίδα με έντονο ή βαρύ μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει πως δεν θα κάνουν contouring και δεν θα χρησιμοποιήσουν ένα πολύ καλυπτικό ή ματ foundation. Το ρουζ είναι πάντα διακριτικό και στα μάτια εφαρμόζουν ελάχιστη ποσότητα σκιάς ή και καθόλου μερικές φορές.

Δεν εφαρμόζουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων
Φυσικά δε «χτίζουν» το foundation. Μια στρώση foundation είναι αρκετή και το ίδιο ισχύει για το concealer. Γνωρίζουν καλά πως οι μεγάλες ποσότητες προϊόντων στο πρόσωπό τους θα τις δείξει μεγαλύτερες και είναι πολύ πιθανό να «σπάσουν» κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η βάση τους είναι όσο το δυνατόν γίνεται, διάφανη έτσι ώστε να φαίνεται φυσική.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Για Αυτιστικά Άτομα, Με Σύνδρομο Down Ή Με Νοητική Αναπηρία

xristiana

“Μαθαίνω πριν Σπουδάσω” ενημέρωση για τις σπουδές στο ΠΑΜΑΚ

xristiana

Από 16 Σεπτεμβρίου μόνο ηλεκτρονικά η αίτηση στα ΚΕΠΑ για την πιστοποίηση αναπηρίας

xristiana