ΚεντρικήΚοινωνικά

Κίνηση ανθρωπιάς από σουβλατζίδικο στο Ζεφύρι – Δίνει δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη

7/11/2023

Σε μια σπάνια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε σουβλατζίδικο στο Ζεφύρι, το οποίο μάλιστα άνοιξε πριν λίγο καιρό καθώς οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη.

Ειδικότερα, δυο νέα παιδιά άνοιξαν το ψητοπωλείο «Δια χειρός» στο Ζεφύρι στα σύνορα με Καματερό στην Οδό 28ης Οκτωβρίου και αποφάσισαν ότι κάθε μέρα με το κλείσιμο της ημέρας στις 12 τα μεσάνυχτα θα προσφέρουν δωρεάν ότι φαγητό έχει απομείνει.

«Δεν διανοηθήκαμε να δίνουμε φαγητό της προηγούμενης ημέρας στους πελάτες μας για αυτό είχαμε δυο επιλογές ή να το πετάξουμε ή να το δίνουμε στον κόσμο που έχει ανάγκη, και για μας αυτονόητο είναι το δεύτερο» ανέφερε η ιδιοκτήτριά Μαρία Θεοδωροπούλου στο Open.

Από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης Γιάννης Τσιουμπρής είπε «ζούμε δύσκολες μέρες το αντιλαμβανόμαστε όλοι στην κοινωνία, οπότε όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια».

https://player.glomex.com/integration/1.1052.2/iframe-player.html?integrationId=eexbs13k0noz7f0&playlistId=v-cwsdk9erffyh&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.thestival.gr%2Feidiseis%2Fkoinonia%2Fkinisi-anthropias-apo-soyvlatzidiko-s%2F

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Έρχεται το Larissa FoodFest

xristiana

Κρήτη: Γιατί άφρισε η θάλασσα μετά την κακοκαιρία

xristiana

Βλεφαρίδες: Πώς τις περιποιούμαστε σωστά;

xristiana