ΚεντρικήΟμορφιά

Gua sha tools: Τα διάσημα εργαλεία για μασάζ στο πρόσωπο και καταπολέμηση των ρυτίδων

19/9/2023

Με πολλές γυναίκες να ακολουθούν μη επεμβατικές μεθόδους για να πετύχουν ένα φυσικό lifting αυτή η τεχνική μασάζ στο πρόσωπο με τα εργαλεία gua sha είναι η πιο δημοφιλής. Με αυτά πετυχαίνεις άλλωστε συγκεκριμένες κινήσεις με ανοδική πορεία στο πρόσωπο για να μειώσεις τις ρυτίδες, να καταπραΰνεις την περιοχή γύρω από τα μάτια όπου συχνά έχουμε πρηξίματα, να κάνεις την επιδερμίδα πιο σφριγηλή ακόμα και στο λαιμό ή το ντεκολτέ.

Η κυκλοφορία του αίματος τονώνεται και με αυτά τα μαγικά tools, που είναι συνήθως κατασκευασμένα από νεφρίτη, ροζ χαλαζία ή άλλα υλικά, απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας άσε που λειτουργούν ως antistress! Οι λόγοι που πρέπει  να τα προμηθευτείς είναι πολλοί και διαφορετικοί και θα τους αναλύσω φυσικά ευθύς αμέσως!

Επειδή κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια φρόντισε να διαλέξεις εκείνο που είναι κατάλληλο για το σημείο στο πρόσωπο που θες να δουλέψεις!

Γιατί να εντάξω τα gua sha tools στη ρουτίνα ομορφιάς μου:

#Βελτιωμένη κυκλοφορία: Το Gua sha προάγει τη ροή του αίματος, η οποία βοηθάει στην παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα, δίνοντάς του μια υγιή, λαμπερή εμφάνιση.

#Λεμφική παροχέτευση: Η απαλή κίνηση απόξεσης του gua sha διεγείρει τη λεμφική παροχέτευση, μειώνοντας το πρήξιμο και προάγοντας την αποτοξίνωση.

#Χαλάρωση: Η δράση του gua sha που μοιάζει με μασάζ ανακουφίζει την ένταση του προσώπου, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων που προκαλούνται από την ένταση των μυών.

#Ενισχυμένη απορρόφηση προϊόντος: Η χρήση gua sha με προϊόντα περιποίησης δέρματος βοηθάει να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά τους.

#Contouring και Sculpting: Η τακτική χρήση των εργαλείων gua sha μπορεί να βοηθήσει επίσης στον καθορισμό του περιγράμματος του προσώπου σας.

#Φυσική λάμψη: Το Gua sha προάγει μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα, προάγοντας τη ζωτικότητα του δέρματος.

#Μείωση του στρες: Το τελετουργικό της χρήσης εργαλείων gua sha μπορεί να είναι μια πρακτική αυτοφροντίδας, μειώνοντας το άγχος και προάγοντας τη συνολική ευεξία.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε ήπια πίεση, να ακολουθείτε τις κατάλληλες τεχνικές και να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία περιποίησης δέρματος εάν έχετε συγκεκριμένες δερματικές ανησυχίες ή παθήσεις προτού ενσωματώσετε το gua sha στη ρουτίνα σας. Μια καλή ιδέα είναι για να γλιστράει καλύτερα το εργαλείο να εφαρμόσετε κρέμα ή λαδάκι προσώπου!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Έκτακτοι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία – Ανησυχία για τη δημόσια υγεία

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Skin cycling: Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

xristiana