ΚεντρικήΚοινωνικά

«Στηρίζουμε…Παίζοντας» στον πολυχώρο WE

22/9/2023

Το 13o «Στηρίζουμε…Παίζοντας» έρχεται την Παρασκευή 22/09/2023 από τις 16:00 έως τις 21:00 στον πολυχώρο WE (Λεωφόρο 3ης Σεπτέμβρη & Γρ.Λαμπράκη Θεσσαλονίκη), πιο παιχνιδιάρικο από ποτέ!

Νέο ξεκίνημα για την Αρωγή Θεσσαλονίκης, που επανέρχεται με δράσεις αλληλεγγύης, έχοντας για ακόμα μία φορά στο πλευρό της το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο 13ο «Στηρίζουμε…Παίζοντας» χάρη στο Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζονται και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας, με στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσο και την έμπρακτη συμμετοχή του σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Για τον λόγο αυτόν, αντί εισιτηρίου, συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι δε δέχονται χρήματα ούτε φάρμακα, αλλά συγκεντρώνουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρονται σε οικογένειες μονογονεϊκές, σε οικογένειες που και οι δυο γονείς είναι άνεργοι και γενικώς σε άτομα που η κρίση τα έφερε σε στάδιο οριακής επιβίωσης ακόμα και εξαθλίωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Πρόσωπο: Τα λάθη που κάνετε στον καθαρισμό και πρέπει να αποφεύγετε

xristiana

Συζήτηση Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας

xristiana

Δύο νέα σύγχρονα dog parks από τον δήμο Αθηναίων

xristiana