ΚεντρικήΟμορφιά

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα: Tι χρειάζεται να κάνεις για να είναι όλο το χρόνο λαμπερή

23/9/2023

Οι ανοιχτές επιδερμίδες μπορεί να είναι πιο ευαίσθητες όμως συνήθως δείχνουν πιο φωτεινές. Αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα και θέλεις υγιή λάμψη και φρεσκάδα όλο το χρόνο οι ανάγκες σου είναι λίγο διαφορετικές. Παρακάτω θα βρεις έναν οδηγό για να καταφέρεις τη πολυπόθητη σε όλες μας, λάμψη.

Η ενυδάτωση
Οι πιο σκούρες επιδερμίδες είναι πιο εύκολο να παρουσιάσουν ξηρότητα, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει να χρησιμοποιείς βαριές κρέμες. Ο καλύτερος φίλος του δέρματος για να δείξει λαμπερό είναι το υαλουρονικό οξύ. Μια λοσιόν ή ένας ενυδατικός ορός με υαλουρονικό οξύ θα ενισχύσει την ενυδάτωση και θα λειάνει την όψη της επιδερμίδας σου.

Τα συστατικά
Το σκούρο δέρμα μπορεί να παρουσιάσει μεγαλύτερη λιπαρότητα από το πιο ανοιχτό. Επομένως θα πρέπει να προτιμάς συστατικά που δεν ενισχύουν τη λιπαρότητα και κρέμες σε μορφή τζελ. Επειδή οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες έχουν περισσότερες κυτταρικές στιβάδες με περισσότερη κυτταρική συνοχή, δεν απορροφούν εύκολα τα συστατικά των προϊόντων. Η εφαρμογή serum λοιπόν είναι απαραίτητη πριν την ενυδατική σου καθώς μπορούν να απορροφηθούν πιο εύκολα από το δέρμα.

Οι ανοιχτές επιδερμίδες μπορεί να είναι πιο ευαίσθητες όμως συνήθως δείχνουν πιο φωτεινές. Αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα και θέλεις υγιή λάμψη και φρεσκάδα όλο το χρόνο οι ανάγκες σου είναι λίγο διαφορετικές. Παρακάτω θα βρεις έναν οδηγό για να καταφέρεις τη πολυπόθητη σε όλες μας, λάμψη.Η ενυδάτωση Οι πιο σκούρες επιδερμίδες είναι πιο εύκολο να παρουσιάσουν ξηρότητα, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει να χρησιμοποιείς βαριές κρέμες. Ο καλύτερος φίλος του δέρματος για να δείξει λαμπερό είναι το υαλουρονικό οξύ. Μια λοσιόν ή ένας ενυδατικός ορός με υαλουρονικό οξύ θα ενισχύσει την ενυδάτωση και θα λειάνει την όψη της επιδερμίδας σου.Τα συστατικά Το σκούρο δέρμα μπορεί να παρουσιάσει μεγαλύτερη λιπαρότητα από το πιο ανοιχτό. Επομένως θα πρέπει να προτιμάς συστατικά που δεν ενισχύουν τη λιπαρότητα και κρέμες σε μορφή τζελ. Επειδή οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες έχουν περισσότερες κυτταρικές στιβάδες με περισσότερη κυτταρική συνοχή, δεν απορροφούν εύκολα τα συστατικά των προϊόντων. Η εφαρμογή serum λοιπόν είναι απαραίτητη πριν την ενυδατική σου καθώς μπορούν να απορροφηθούν πιο εύκολα από το δέρμα.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αγώνες Ποδηλασίας ανώμαλου δρόμου

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 1/11

xristiana

Επίδειξη μόδας Α.Μ.Ε.Α

xristiana