ΚεντρικήΟμορφιά

Λαμπερή επιδερμίδα σε 5,4,3,2,1!

2/9/2023

Το μυστικό για να αποκτήσουμε μία λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι πια κρυφό! Η λάμψη μιας υγιούς επιδερμίδας αποτελεί πραγματική πηγή αυτοπεποίθησης αλλά και ανάδειξης της φυσικής μας ομορφιάς. Η συνταγή; Απλή και βρίσκεται στην καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης και φροντίδας που επιλέγουμε και πρέπει να αποτελείται από πέντε βασικά αλλά άκρως πολύτιμα μυστικά.

1. Υαλουρονικό οξύ: Το μυστικό της ενυδάτωσης

Ξεκίνησε τη ρουτίνα ομορφιάς σου, χρησιμοποιώντας ένα serum – δηλαδή έναν ορό προσώπου με υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ πρόκειται για ένα θαυματουργό συστατικό με βαθιά ενυδατική δράση που έχει την ικανότητα να προσελκύει το νερό, κρατώντας το στις επιδερμικές κυτταρικές δομές και προσφέροντας σου μια απαλή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

2. Ρυτίδες και ατέλειες, όχι για σένα.

Για απαλή και νεανική επιδερμίδα, η ρετινόλη αποτελεί την ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα διαχρονικό αντιρυτιδικό συστατικό που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αναζωογονεί την υφή και την όψη της επιδερμίδας σου. Για την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης νυκτός, επίλεξε έναν ορό ρετινόλης και άσε την επιδερμίδα σου να απολαύσει τα οφέλη της και να λάμψει.

3. Η μαγεία της νύχτας και της ρετινόλης.

Η νύχτα είναι η ιδανική στιγμή για την ανανέωση και την αποκατάσταση της επιδερμίδας σου. Χρησιμοποιώντας μια κρέμα νύχτας με ρετινόλη, προσφέρεις στο δέρμα σου, την ευκαιρία να εργαστεί αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του ύπνου και να «ξυπνήσει» απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

4. Η λάμψη ξεκινά από τη διατροφή!

Η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας μας. Γι’ αυτό, προτίμησε τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και δες το δέρμα σου να αλλάζει και να αποκτά την υγιή όψη που του αξίζει. Ακόμα, για να διατηρήσεις το δέρμα σου νεανικό και λαμπερό, μην παραλείπεις καθημερινά από τη διατροφή σου γεύματα με φρούτα, λαχανικά, υδατάνθρακες, υγιεινά λιπαρά και πλούσια σε πρωτεΐνες. 

5. Who loves the sun?

Ποιος δεν απολαμβάνει μία ηλιόλουστη μέρα; Σίγουρα όχι η επιδερμίδα σου, αν δεν είναι σωστά θωρακισμένη. Γιατί, μπορεί το φως του ήλιου να είναι υπέροχο, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ επιβλαβές για την επιδερμίδα μας. Για να διατηρήσεις λοιπόν, μία λαμπερή αλλά κυρίως υγιή επιδερμίδα – καθώς και να προλάβεις την εμφάνιση ανεπιθύμητων κηλίδων και της πρόωρης γήρανσης – η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό, μην ξεχνάς να φοράς καθημερινά το αντηλιακό σου με υψηλό δείκτη προστασίας αλλά και ενυδατική σύσταση και να αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο τις ώρες με τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Extra Tip!

Το πιο βασικό συστατικό για μία λαμπερή επιδερμίδα είναι η κρέμα ημέρας και νύχτας. Για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με μπόλικη φρεσκάδα και λάμψη, δοκίμασε την Revitalift Laser Κρέμα Δραστικής Αντιγήρανσης Ημέρας με SPF25, εμπλουτισμένη με Προ-ρετινόλη, Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη C. Αυτή η κρέμα λειαίνει ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει κηλίδες. Και το βράδυ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Revitalift Laser Κρέμα Νυκτός με ρετινόλη και νιασιναμίδη, η οποία βελτιώνει τις ρυτίδες καθώς και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καλοκαιρινός καιρός την Κυριακή του Πάσχα – Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 20/12

xristiana

Εκδήλωση από τον Σύλλογο Γονέων Παιδικών Σταθμών Νέας Ιωνίας

xristiana