ΚεντρικήΟμορφιά

Για τα φθινοπωρινά… μάτια σας!

23/9/2023

Διαλέξαμε τρεις από τις τάσεις που φαίνεται να εισέρχονται στη φθινοπωρινή μας εμφάνιση και το πώς θα «κοιτάξουμε» τη νέα σεζόν! Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό για το μακιγιάζ των ματιών σας και ευχόμαστε να δείτε πιο φρέσκια αυτές τις πρώτες ημέρες της νέας εποχής.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Μοβ άι-λάινερ

Το μωβ είναι μια απόλυτα αποδεκτή χρωματική επιλογή για το φθινόπωρο και μπορεί να ταιριάξει ακόμη και σε όσες από εσάς που έχετε πιο σκούρες επιδερμίδες.

Για να πετύχετε αυτό το λουκ, χρησιμοποιήστε υγρό eyeliner και τελειοποιήστε τις άκρες με μια μυτερή μπατονέτα που θα την έχετε βουτήξει σε νερό micellaire.

Τονίζοντας τις εσωτερικές γωνίες

Δεν έχει σημασία το χρώμα που θα επιλέξετε για τα μάτια σας, αυτό που μετράει είναι να τοποθετήσετε στρατηγικά κάποια ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία.

Η τέχνη της αποπλάνησης!

Θα δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο στιλ στα μάτια σας, το οποίο μόλις τονίσετε τις βλεφαρίδες σας θα γίνει ακόμη πιο επιβλητικό. Τραβήξτε όλα τα βλέμματα εκεί που θέλετε με μια μόνο κίνηση.

Χωρίς σκιά, αλλά με έντονα φρύδια

Μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας σχεδόν χωρίς καθόλου σκιά ή φορώντας κάποια εξαιρετικά ουδέτερη απόχρωση και να τονίσετε τα φρύδια σας.

Βoυρτσίζοντας τα και κρατώντας τα σε εκείνο το σημείο θα έχετε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το κατάλληλο προϊόν, όπως ένα setter gel και φυσικά να έχετε πολύ προσεγμένα φρύδια.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

ΕΣΑμεΑ: Παράταση Αιτήσεων Στα Επιδοτούμενα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Νέων

xristiana

Υπνηλία: Γιατί νυστάζουμε μετά το φαγητό; – 2 κινήσεις SOS για να μην συμβαίνει

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana