ΚεντρικήΚοινωνικά

Τα έργα 35 ζωγράφων θα εκτεθούν στην Αίθουσα Τέχνης Remezzo

15/9/2023

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμαριάς – ΚΕΔΚΑ, διοργανώνει από 17 έως 20 Σεπτεμβρίου 2023, έκθεση ζωγραφικής στην Αίθουσα Τέχνης Remezzo (Νικολάου Πλαστήρα 2 , Καλαμαριά).

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους πίνακες ζωγραφικής που φιλοτεχνήθηκαν κατά την διάρκεια του 1 ου Διεθνούς Συμποσίου Ζωγραφικής – Καλαμαριά 2023.

Το ως άνω συμπόσιο υλοποιήθηκε από την ΚΕΔΚΑ, από 13 έως 18 Ιουνίου 2023 και συμμετείχαν σε αυτό 7 ζωγράφοι από την Καλαμαριά και 28 ζωγράφοι από 27 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Οι πίνακες που φιλοτεχνήθηκαν από τους ζωγράφους περιήλθαν με δωρεά στην ιδιοκτησία της ΚΕΔΚΑ, η οποία θα τους δημοπρατήσει και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση των κοινωφελών της δράσεων.

Διάρκεια Έκθεσης: 17 έως 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ωράριο : 10:30 – 13:30 και 17:30 – 20:00
Εγκαίνια Έκθεσης : Κυριακή 17/09 και ώρα 18:30
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Related posts

Έτρωγε μόνο σαρδέλες για 70 μέρες… Δεν φαντάζεστε τι συνέβη στο σώμα της

xristiana

Πολυήμερο Πρόγραμμα Διαβίωσης Στην Κοζάνη Από Τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ Σωματείο Γονέων Ατόμων Με Αναπηρίες

xristiana

Προσωπικός Βοηθός: Τελική Παράταση Έως 15 Ιουνίου Για Αιτήσεις

xristiana