ΚεντρικήΚοινωνικά

Ιστορίες και τραγούδια για τη Φύση στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

15/9/2023

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου προγραμματίζει εκδήλωση στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ.

Πρόκειται για μια παράσταση με ιστορίες και τραγούδια μαγείας, αγάπης, αναζήτησης, νόστου. Ιστορίες και τραγούδια για τη Φύση. Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τρυφερούς σκοπούς και παραδοσιακές μελωδίες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο.

Με τη βαθιά δυναμική φωνή του Παναγιώτη Τερζάκη, την αφήγηση της παραμυθούς Εύης Γεροκώστα και τη συνοδεία λύρας και λαούτου από τον Γιώργη Βροντιδάκη και κρουστών από τη Νάνσυ Αγγελάκη.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 8 ετών και σε ενήλικες.

Ο Παναγιώτης Τερζάκης και η Εύη Γεροκώστα συνεργάζονται από το 2011 και αφηγούνται και τραγουδούν τα παραμύθια ανά την Ελλάδα! Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χώρους, ξωκλήσια, δάση, αμμουδιές παρουσιάζοντας μουσικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ άλλων έχουν βρεθεί στο Φεστιβάλ παραμυθιών Κέας, στο «Σχολείο Παιχνιδιού», στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, στον Εθνικό δρυμό της Πάρνηθας, στη Ρεματιά Χαλανδρίου, στην Αμοργό,  στα θέατρα «Χώρος Τέχνης Ασωμάτων» και ELIART, καθώς και σε δεκάδες άλλους χώρους ανοίγοντας τον δρόμο για παραστάσεις παραμυθιών σε μέρη απίθανα και παραμυθένια.

Παράλληλα διανύει ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πορεία στο χώρο της μουσικής, του θεάτρου, της αφήγησης και της συγγραφής.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

Ηλιούπολη: Επιμορφωτική Ενημέρωση Γονέων Για Τη Σωστή Διατροφή Των Παιδιών

xristiana

Αλληλεγγύη Και Προσφορά Σε Όσους Έχουν Ανάγκη Από Το Δήμο Κηφισιάς

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Από Τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

xristiana