ΖώδιαΚεντρική

13/8: Με ιδιαίτερη προσοχή τα λόγια και οι κινήσεις σας σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ήλιος σήμερα συναντιούνται στον ουράνιο θόλο. Η ένωση των συγκεκριμένων πλανητικών δυναμικών στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση για δημιουργία και ξυπνά την ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα ωστόσο η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης ενεργειακά αλλάζει τα δεδομένα. Σχέσεις, συνεργασίες και ζητήματα οικονομικών ενδέχεται να έρθουν έντονα στην επιφάνεια ζητώντας να βρεθούν λύσεις. Η διαδικασία δεν είναι πάντα εύκολη γιαυτό προσπαθήστε να είστε διαλλακτική/ός και σε επαφή με το ενήλικο όφελος σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η ανάγκη να περάσετε όμορφα και να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα μονοπωλήσει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για τελεσίδικες αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σήμερα θα πρέπει να γίνουν με προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σας αναμοχλεύοντας τον συναισθηματικό σας κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ένωσης του Ήλιου με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας σήμερα θα λειτουργήσει με δύο τρόπους: ο ένας είναι να σας βάλεις σε σκέψεις σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά και διλλήματα που έχετε αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολλές σκέψεις υπάρχουν στο κεφάλι σας αυτή τη περίοδο και σήμερα ίσως να είναι λίγο βασανιστικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, παρόλο που η δυναμική της ημέρας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καλό σχεδιασμό και ταπεινότητα…δίνονται ευκαιρίες για να έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα ενδέχεται σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο με πιο έντονο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να πάρετε χαρά και να ξεφύγετε από τα τρέχοντα θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και αποφύγετε οτιδήποτε σας φορτίζει σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά σήμερα μπορεί να σας ρουφήξουν όλη την ενέργεια γι’ αυτό κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια και κάντε μόνο ότι επείγει και δεν παίρνει αναβολή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, παρόλο που κάτι μπροστά σας μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενο εσείς θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Μετατραυματικό στρες: Γιατί αυξάνει τον κίνδυνο αυτοάνοσου νοσήματος

xristiana

Ο ύπνος του μωρού: Μύθοι και αλήθειες από μία sleep expert

xristiana

Αποτρίχωση με λέιζερ: Για ποιες περιοχές ενδείκνυται και από ποια ηλικία

xristiana