ΚεντρικήΚοινωνικά

”Super Mario Bros. Η ταινία”, στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς

10/7/2023

Οι φίλοι του κινηματογράφου θα παρακολουθήσουν απόψε στις 21:30 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο και αύριο Τρίτη 11 Ιουλίου, την ίδια ώρα, τις περιπέτειες δύο Ιταλοαμερικανών αδελφών που θα ταξιδέψουν σε έναν άλλο κόσμο, μαγικό και θα βοηθήσουν μια πριγκίπισσα να σώσει το βασίλειό της από τα σκοτεινά σχέδια μιας σατανικής χελώνας!

Οι αδελφοί Μάριο και Λουίτζι πρόσφατα άνοιξαν μια υδραυλική επιχείρηση στο Μπρούκλιν. Ο πατέρας τους δεν εγκρίνει την απόφαση του Μάριο να αφήσει την σταθερή του δουλειά. Αφού βλέπουν μια διαρροή φρεατίου στις ειδήσεις, ο Μάριο και ο Λουίτζι πάνε στους υπονόμους για να την φτιάξουν αλλά μια πύλη τους ρουφά και χωρίζονται. Ο Μάριο προσγειώνεται στο Βασίλειο των Μανιταριών, που διοικείται από την Πριγκίπισσα Πιτς, ενώ ο Λουίτζι προσγειώνεται στα Σκοτεινά Εδάφη, που διοικούνται από τον σατανικό βασιλιά των Κούπα, Μπάουζερ. Ο τελευταίος επιθυμεί να παντρευτεί την Πιτς και να καταστρέψει το Βασίλειο των Μανιταριών χρησιμοποιώντας ένα σούπερ αστέρι αν αρνηθεί.

’Το Super Mario Bros. Η ταινία’’ είναι αμερικανική και ιαπωνική παραγωγή κινουμένων σχεδίων υπολογιστή βασισμένη στο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo Mario. Κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο Απρίλιο έχοντας σπάσει τα εισπρακτικά κοντέρ από τις πρώτες ημέρες προβολής της.

Η ταινία προσφέρεται μεταγλωτισμένη.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

5οι Κολυμβητικοί Αγώνες Επίδειξης

xristiana

Συνεδριάζουν οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ – Πρώτο κρας τεστ μετά τη Σύνοδο Κορυφής

xristiana

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τα ιδανικά make-up looks που θα εντυπωσιάσουν τον αγαπημένο σου

xristiana