ΖώδιαΚεντρική

3 ζώδια που θα έχουν την πιο ερωτική εβδομάδα – Δώστε βάση στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε και τον Ιούλιο, φτάνοντας στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Ωστόσο ο Ιούλιος δεν θα μας αφήσει έτσι απλά, καθώς έχουμε πολλά και διαφορετικά αστρολογικά δρώμενα, τα οποία θα μας επηρεάσουν άμεσα. Τόσο στις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, όσο και στα ερωτικά μας.

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07/2023 φέρνει για απρόοπτα, αλλαγές, εκπλήξεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Ωστόσο η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στις 27/07/2023 στο ζώδιο του Λέοντα, μας φέρνει πιο κοντά με τις σχέσεις μας, θα έχουμε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και θα καταφέρουμε να βρούμε λύση σε πολλά θέματα που μας απασχολούσαν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο στα ερωτικά τους

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07 , είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις στα ερωτικά σας και αναπάντεχες συναντήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να κάνετε μαζί δράσεις και ασχολίες που σας αρέσουν, και να αφήσετε πίσω σας, οτιδήποτε μπορεί να σας απομάκρυνε. Στις 27/07 η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί να επαναφέρει έναν παλιό φλερτ ή να αναζωπυρώσει έναν έρωτα, όμως είναι στο χέρι σας το πώς θα διαχειριστείτε την κατάσταση και αν θα εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Λέων

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με εκπλήξεις για εσάς, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μιλάει για ξαφνικές συναντήσεις, απρόοπτα και εξελίξεις που δεν τις περιμένατε. Μη ξεχνάτε πως έχοντας την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορείτε να τα περιμένετε όλα από τα ερωτικά σας. Είτε έχετε επιστροφές από το παρελθόν, είτε επιθυμείτε να λήξετε ορισμένες καταστάσεις, είτε θα έχετε αποκαλύψεις για ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σας. Αυτό το διάστημα, οφείλετε να είστε προετοιμασμένοι για όλα, και για θετικά και αρνητικά. Η εξέλιξη είναι το στοιχείο των ημερών.

Ζυγός

Ουρανός και Ερμής φέρνουν επικοινωνίες και συναντήσεις που σίγουρα δεν περιμένατε. Στις 27/07 το τετράγωνο Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης μιλάει για την κορύφωση μιας κατάστασης που μπορεί να σας βασανίζει καιρό. Από τη μια η ψυχολογία σας είναι σε μια περίεργη φάση, από την άλλη όμως, η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης στις 27/07, θα βελτιώσει την κατάσταση και θα σας ωθήσει να περάσετε περισσότερες καλές και ρομαντικές στιγμές με τη σχέση σας.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Καιρός: Άνοιξη σήμερα, λίγες νεφώσεις το απόγευμα

xristiana

Eθελοντική Αιμοδοσία Του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

xristiana

Μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής: Πώς τα λούζουμε σωστά;

xristiana