ΖώδιαΚεντρική

16/7: Μείνετε σε γνώριμα εδάφη χωρίς σπατάλη ενέργειας – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μας ωθούν να βάλουμε στον «αυτόματο» οτιδήποτε είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή και χρειάζεται την ενέργειά μας. Οι πολλές σκέψεις και αναλύσεις ενδέχεται να μας κουράσουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ζητήματα που είναι ανοιχτά και σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή/και την ιδιωτική σας ζωή θα πρέπει σήμερα να τα δείτε με υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί να νιώθετε έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας ωστόσο δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα για να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αξίες έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες είτε αφορούν συναισθηματικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να προσθέτει έξτρα δύναμη και ενεργητικότητα ωστόσο είμαστε λίγο πριν την Νέα Σελήνη και η δυναμική είναι χαμηλής έντασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολλές σκέψεις αυτές τις ημέρες τριβελίζουν το μυαλό σας και είναι σίγουρο πώς ειδικά σήμερα δεν θα βγάλετε άκρη, γι’ αυτό προγραμματίστε σημαντικά πράγματα καλύτερα από μεθαύριο και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να περάσετε τα μηνύματά σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις ιδέες και τις δράσεις σας μπορεί να είναι έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αυτές τις ημέρες ενδέχεται να έχετε νιώσει κούραση λόγω έξτρα υποχρεώσεων στους ώμους σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διανύετε δημιουργικές ημέρες ωστόσο σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με επιφυλακτικότητα ιδιαίτερα αν κινείστε σε εδάφη τα οποία δεν έχετε εμπειρία ή δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε την ενέργειά σας σε πολλές δραστηριότητες ή σε κάτι το οποίο θα μπορούσε να μετατεθεί λίγες ημέρες αργότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα απέναντί σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους, είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα χρειάζεται προσοχή να μην αναλωθείτε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες θα σας αποδυναμώσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλές οι ημέρες που διανύετε με την έννοια πως έχετε την εύνοια να ασχοληθείτε με ότι γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Μπορεί ένας χειροπράκτης να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας;

xristiana

4 ενεργά συστατικά που πρέπει να εντάξεις στη βραδινή σου ρουτίνα

xristiana

Έχετε ευαίσθητο δέρμα; Αυτά είναι τα tips που θα σας βοηθήσουν

xristiana