ΚεντρικήΟμορφιά

Όλα όσα πρέπει να βάλεις μέσα στο νεσεσέρ παραλίας

5/7/2023

Οι μέρες του καλοκαιριού έχουν φτάσει και ήδη έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια. Η καλοκαιρινή μας ρουτίνα λοιπόν απαιτεί να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για οτιδήποτε χρειαστούμε στην παραλία. Παρακάτω θα βρεις essential προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Αντηλιακό προσώπου
Εννοείται πως το αντηλιακό προσώπου πάει όπου πάμε κι εμείς τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως είναι καλό να έχεις δύο αντηλιακά προσώπου έτσι ώστε το ένα να υπάρχει πάντα στην τσάντα θαλάσσης.

Αντηλιακό για το σώμα
Όσο και αν θεωρείς πως η επιδερμίδα σου είναι ανθεκτική στον ήλιο θα πρέπει πάντα να εφαρμόζεις αντηλιακό στο σώμα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ειδικά αν σκοπεύεις να περάσεις αρκετές ώρες στη θάλασσα. Επίλεξε ένα που θα είναι εύκολο στη χρήση και θα κάθεται καλά στο δέρμα σου.

Προστατευτικό προϊόν για τα μαλλιά
Αν θέλεις να διατηρήσεις τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και χωρίς φθορές θα πρέπει να εφαρμόζεις ένα προστατευτικό προϊόν. Ο ήλιος και το αλάτι μπορούν να κάνουν κακό στην τρίχα και να ξεθωριάζουν το χρώμα.

Lip balm με SPF
Όπως το δέρμα έτσι και τα χείλη μας χρειάζονται προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Tώρα πια στην αγορά μπορείς να βρεις αρκετά προϊόντα που προστατεύουν και ενυδατώνουν τα χείλη και διαθέτουν δείκτη προστασίας.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διαβήτης: H ευχάριστη συνήθεια που μειώνει τον κίνδυνο κατά 75% – Ακόμη κι αν έχετε προδιάθεση

xristiana

Από 15 Μαΐου Έως 2 Ιουνίου Οι Εγγραφές Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Του Δήμου Αγίου Δημητρίου

xristiana

Πελαργός με δακτυλίδι επιστρέφει επί 10 χρόνια στην ίδια περιοχή της Ξάνθης

xristiana