ΚεντρικήΟμορφιά

 Φυσικό botox στο σπίτι; Κι όμως γίνεται

22/7/2023

Όλο και πιο συχνά παρατηρούμε να εμφανίζονται τρόποι να κάνουμε botox χωρίς ενέσιμα. Αν είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να αποφύγουν τη βελόνα ή προτιμάς ένα φυσικό τρόπο να απαλλαγείς από τις λεπτές γραμμές, παρακάτω θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Ο τρόπος αυτός είναι το μασάζ προσώπου και μπορείς να επιλέξεις να το κάνεις μόνη σου ή με τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Έχει ευεργετικά αποτελέσματα και μειώνει αισθητά (όταν γίνεται τακτικά) την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Μπορεί να χαλαρώσει τους μυς του προσώπου ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από τη κούραση, το στρες και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Αν επιλέξεις να το κάνεις μόνη σου φρόντισε πριν ξεκινήσεις να ενυδατώσεις καλά το πρόσωπό σου και κατά τη διάρκεια του μασάζ να βάζεις μέτρια πίεση στα δάχτυλά σου. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δεις τις κινήσεις.

@valeriiaveksler

Free at home “Botox” look Apply moisturizer or cosmetic oil and repeat each exercise for 30 seconds. 1. Circular motion to relax 11 lines 2. Moving fingers up towards the hairline to relax frontal is muscles that cause forehead wrinkles 3. Separating the muscle slowly Save this video to remember to do daily 🙌 #nobotox #botoxfacial #nobotoxneeded #beautyhack #foreheadwrinkles #antiaging

♬ Radio – Lana Del Rey

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή βίντεο: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χατζηγάκης (Hexicon): Κρίσιμη παράμετρος η διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες για να μην χαθεί το στοίχημα με τα θαλάσσια αιολικά

xristiana

Δ. Θεσσαλονίκης: Υπαίθρια Αγορά Με Δημιουργίες Των Μελών Του ΚΑΠΗ Για Φιλανθρωπικό Σκοπό

xristiana

Δύο Μουσικές Παραστάσεις Έρχονται Στη Θεσσαλονίκη Για Καλό Σκοπό

xristiana