ΚεντρικήΟμορφιά

Σπυράκια στην πλάτη; 5 τρόποι για να απαλλαγείς μία για πάντα

29/7/2023

Το καλοκαίρι η ακμή στην πλάτη είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων των γυναικών. Η bacne (ακμή στην πλάτη) δεν μας αφήνει να ευχαριστηθούμε τα εξώπλατα tops, τα φορέματα και οτιδήποτε άλλο ανάλαφρο με ανοιχτούς ώμους έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρέπει να μας περιορίζει… Από το να κρύβουμε το πρόβλημα και να το αφήνουμε να υπάρχει εκεί πίσω, πρέπει να δράσουμε ενάντια σε αυτό και να το καταπολεμήσουμε.

Τι να κάνω, να φοράω T-shirts και πουκαμίσες όλο το καλοκαίρι;
Η απάντηση είναι, όχι! Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μέσα στην καθημερινότητα, με την επιδερμίδα σου πίσω στην πλάτη. Είσαι έτοιμη να έχεις την πιο λεία και απαλή πλάτη φέτος το καλοκαίρι;

Μετά τη γυμναστική πρέπει να κάνει πάντα ντους
Μην αμελείς να κάνεις ντους μετά τη γυμναστική. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσεις αμέσως την επιδερμίδα σου από τον ιδρώτα και τα βακτήρια. Τα βακτήρια είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση της ακμής.

Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά
Τα μαλλιά παρόλο που φαίνονται λαμπερά και μοσχομυρωδάτα, μαζεύουν πολλές φορές σκόνες και ρύπους. Με το να ακουμπάν πίσω στην πλάτη σου, σε κάνουν να ιδρώνεις και η bacne, να επιδεινώνεται.

Απολέπιση
Η απολέπιση αν και πολλές δεν τη θεωρούν σημαντικό step για την skincare routine, είναι αναγκαία για ένα καθαρό και λείο δέρμα. Η απολέπιση θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα, τον ιδρώτα, τους ρύπους και τις σκόνες από την επιδερμίδα, ενώ θα καθαρίσει τους πόρους και θα αφήσει μία επιδερμίδα απαλή και καθαρή.

Φόρεσε αέρινα ρούχα
Τα αέρινα ρούχα θα βοηθήσουν το δέρμα να αναπνέει σωστά, χωρίς να ιδρώνει συνεχώς. Τα λινά υφάσματα είναι μία πολύ καλή επιλογή!

Αν έχεις δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και βλέπεις η bacne να επιδεινώνεται μία είναι η λύση: μία επίσκεψη στον δερματολόγο σου.

Πηγή: queen.gr

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Έρχεται ο ευρωπαϊκός ιχνηθέτης για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στα καύσιμα

xristiana

Χριστουγεννιάτικες αναγνώσεις παραμυθιών στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

xristiana

Η κερδοφόρα επιγραφή

xristiana