ΚεντρικήΟμορφιά

Οι συμβουλές που πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου

14/7/2023

Κάθε γυναίκα έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα μαλλιά της αλλά η αλήθεια είναι πως οι επαγγελματίες μπορούν να δώσουν τις πιο σωστές συμβουλές χάρη στη γνώση και την εμπειρία τους. Ποιες είναι όμως οι συμβουλές που πρέπει να ζητήσεις από τον κομμωτή σου για να μπορέσεις να βοηθηθείς;

Ποιο κούρεμα σου ταιριάζει
Όσο πολύ κι αν σου αρέσει το κούρεμα της αγαπημένης σου ηθοποιού, δε σημαίνει πως είναι το κατάλληλο για εσένα. Επίσης βλέπεις μια φωτογραφία από μια καλά μελετημένη εμφάνιση και είναι σίγουρα χτενισμένη. Ρώτησε τον κομμωτή σου με ποιο τρόπο μπορεί να προσαρμοστεί αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία στα δικά σου μαλλιά και τι χρειάζεται για να το συντηρήσεις το συγκεκριμένο χτένισμα καθημερινά.

Ποιο είναι το κατάλληλο σαμπουάν και μαλακτικό για τα μαλλιά σου
Ο κομμωτής σου είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σου πει ποιο είναι το σωστό προϊόν για τον δικό σου τύπο μαλλιών. Ένα λάθος σαμπουάν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής.

Πότε πρέπει να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου
Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πόσο συχνά χρειάζεται να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο. Οι αλλαγές στο χρώμα ή στο κούρεμά σου θα πρέπει να είναι αντίστοιχες με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εμφανίστηκε γαλάζιος καρχαρίας στον Μύτικα

xristiana

Διανομή Των Διατακτικών Επιταγών Από Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana

Η McKinsey διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Next Generation Women Leaders

xristiana