ΚεντρικήΟμορφιά

Οι πορτοκαλί αχτίδες του ήλιου… στα νύχια σας

10/7/2023

Είτε είστε λάτρης των πιο ευφάνταστων νυχιών είτε προτιμάτε τις πιο κλασικές και ήρεμες εκδοχές, τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από το να φτιάξετε τα νύχια σας με μία από τις καλοκαιρινές τάσεις που πρέπει να γνωρίζετε! Οι αποχρώσεις του πορτοκαλί. Εντυπωσιακό, ζωηρό και πολύ φρέσκο, ένα πορτοκαλί μανικιούρ είναι το τέλειο «συνοδευτικό» για όλες τις εμφανίσεις σας. Η τολμηρή και ελκυστική ατμόσφαιρα του πορτοκαλί θα κάνει πάταγο χωρίς να χρειάζεται μια εντελώς νέα γκαρνταρόμπα!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το να κολλάτε σε ένα χρώμα δεν σημαίνει ότι τα πορτοκαλί νύχια σας θα φαίνονται βαρετά. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ, από αστραφτερά νύχια μέχρι ποικιλίες που έχουν ζωγραφισμένα πραγματικά πορτοκάλια.

Επιπλέον, αν και το πορτοκαλί μπορεί να είναι το κύριο χρώμα, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε, ενσωματώνοντας άλλες αποχρώσεις όπως το μπλε, το μαύρο, το λευκό και το ροζ για μια ακόμα πιο αναζωογονητική ατμόσφαιρα.

Αν ψάχνετε για μερικές ιδέες για πορτοκαλί μανικιούρ για να δείξετε στο επόμενο ραντεβού σας για νύχια, δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας.

Πορτοκαλί και λευκοί στροβιλισμοί

Τα swirl nails είναι μοντέρνα εδώ και καιρό, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αγκαλιάσετε την αισθητική από το να έχετε ως κύριο χρώμα το πορτοκαλί. Επιπλέον, εάν φοράτε πολλά ουδέτερα, το λευκό αντισταθμίζει τη φωτεινότητα του πορτοκαλί και αποτρέπει τη σύγκρουση.

Λουλούδια

Το Flower power nail art είναι παντού αυτή τη στιγμή, και η πορτοκαλί  εκδοχή του στιλ είναι σούπερ ιδέα για μία πνοή από τη δεκαετία του ’60. Μας αρέσει η ιδέα να εμφανίζουμε την κρυφή… χίπισσα που κρύβεται μέσα μας με χαριτωμένα λουλούδια και ο συνδυασμός με πορτοκαλί προσθέτει στην ατμόσφαιρα.

Σκούρο και ανοιχτό πορτοκαλί

Μπορείτε να δημιουργήσετε χρώματα σε αντίθεση, και μας αρέσει ιδιαίτερα το σκούρο πορτοκαλί σε συνδυασμό με τον πιο ανοιχτό πορτοκαλί. Ένα νύχι βαμμένο σε έντονο πορτοκαλί χρώμα θα μπορούσε να είναι υπερβολικό για το γούστο σας, αλλά προσθέτοντας ένα πιο ανοιχτό χρώμα, θα έχετε ένα αποτέλεσμα που θα είναι ακόμα τολμηρό αλλά όχι τόσο. Όταν πρόκειται να επιλέξετε μια πιο φωτεινή απόχρωση, αναζητήστε ένα πορτοκαλί με κόκκινους τόνους, καθώς οι αποχρώσεις με κόκκινο έχουν μια φυσικά πιο ζωντανή εμφάνιση.

Ανοιχτό πορτοκαλί ombre

Αν είστε λάτρης των ombre nail looks, ένα πορτοκαλί ombre mani πρέπει να είναι αυτό που θα ζητήσετε στο επόμενο ραντεβού σας. Το σκόπιμο ξεθώριασμα δίνει σε αυτό το μανικιούρ μια λεπτή εμφάνιση, αλλά το  πορτοκαλί εξακολουθεί να μην φαίνεται παράταιρο.

Μαύρο και πορτοκαλί

Το  πορτοκαλί και το μαύρο είναι ο νέος συνδυασμός για την καλοκαιρινή σας εμφάνιση στην πόλη. Με διάφορες εκδοχές και σχέδια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος έκφρασης. Φτιάξετε μοτίβα με τελείες και γραμμές ή ό,τι άλλο.

Φρούτα και κοράλλια

Αυτή η εμφάνιση στα νύχια είναι μια εξαιρετική επιλογή αν σας αρέσει να ζωγραφίζετε πράγματα στα νύχια σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ένα στιλ σχετικά χαμηλών τόνων. Καλοκαιρινά μοτίβα από κοράλλια αλλά και λαχταριστά πορτοκάλια για ζουμερά νύχια.

Λαμπερά πορτοκαλί

Το πορτοκαλί που θυμίζει λαμπερό ηλιοβασίλεμα είναι μια όμορφα και πολύ εντυπωσιακή απόχρωση. Καθώς το στιλ δεν είναι υπερβολικά καλοκαιρινό, το χρώμα ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου. Αν θέλετε να διακοσμήσετε τα νύχια σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε χρυσά στρας για να ταιριάζουν με το θέμα.

Μόνο στις άκρες

Αν δεν είστε σίγουρες, αν θέλετε να βγείτε full out — έχουν την ίδια αναζωογονητική ατμόσφαιρα με τα πιο τολμηρά πορτοκαλί νύχια αλλά θα εξακολουθούν να ταιριάζουν με μια χαλαρή καλοκαιρινή αισθητική.

Πορτοκαλί και ροζ

Το ροζ και το πορτοκαλί είναι ένας κλασικός συνδυασμός νυχιών με καλή αίσθηση, αλλά όταν προσθέτετε και τα δύο χρώματα σε ένα… μείγμα, η εμφάνιση μεταφέρεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τελικά, από τις φωτεινές και λαμπερές μέχρι τις πιο ματ και παστέλ αποχρώσεις, το πορτοκαλί σε όλες τις εκδοχές και σε διάφορους συνδυασμούς είναι δυναμικά στο παιχνίδι του καλοκαιριού!

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

xristiana

Το άγχος από τραυματικές εμπειρίες κατά την παιδική ηλικία επηρεάζει τον εγκέφαλο περισσότερο από έναν τραυματισμό στο κεφάλι

xristiana

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ  «ΤΑ ΟΡΙΑ»

xristiana