ΚεντρικήΟμορφιά

Η καφέ μάσκαρα κάνει ολική επαναφορά!

17/7/2023

Η μαύρη μάσκαρα, θα στοιχηματίζαμε με… ασφάλεια ότι βρίσκεται σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ! Αλλά για το καλοκαίρι θα μπορούσατε να την αντικαταστήσετε με μία καφέ που γλυκαίνει το βλέμμα και άλλωστε είναι και μεγάλη τάση. Και θα μπορούσαμε να αναφωνήσουμε: Η καφέ μάσκαρα είναι η νέα μαύρη! Γιατί;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η καφέ μάσκαρα μπορεί να φορεθεί και μόνο της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να απογειώσει μία εμφάνιση. H καφέ μάσκαρα κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με τη μαύρη, μόνο που το αποτέλεσμα είναι πιο απαλό και φυσικό.

Αν θέλετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο θα σας συντροφεύει από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα τις βόλτες σας, το καφέ είναι απλά τέλειο.

Η καφέ μάσκαρα κολακεύει ιδιαίτερα…

  • Τα νέα είναι ιδιαίτερα καλά για όσες έχουν ξανθά, κόκκινα ή γκρίζα μαλλιά, με πιο απαλές καστανές αποχρώσεις που ταιριάζουν πολύ περισσότερο με το αρχικό χρώμα των βλεφαρίδων των πιο ανοιχτόχρωμων ατόμων, στα οποία το μαύρο μπορεί να φαίνεται αφύσικο και υπερβολικά σκληρό.
  • Οι make up artists λένε ότι χρησιμοποιούν συχνά καφέ μάσκαρα στις πιο ανοιχτές επιδερμίδες, τονίζοντας τις βλεφαρίδες χωρίς την έντονη αντίθεση που θα δώσει το μαύρο.
  • Είναι πολύ καλή επιλογή με ένα εξαιρετικά απαλό και λεπτό μακιγιάζ ματιών.
  • Ταιριάζει τέλεια σε καστανά, γαλάζια και σε πράσινα μάτια, κάνοντάς τα να φαίνονται ακόμη πιο έντονα και μεγάλα. Αυτό όμως, δεν σημαίνει, ότι δεν έχει καλό αποτέλεσμα και σε πολύ σκούρα.
  • Ως γενικός εμπειρικός κανόνας, αν τείνετε να επιλέγετε μια πιο απαλή απόχρωση για τα φρύδια σας, τότε αξίζει να δοκιμάσετε μια καφέ μάσκαρα.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο – το καφέ επέστρεψε και δεν φαίνεται να μας αποχαιρετά σύντομα!

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Όλη Η Λάρισα, Γίνεται Μια Μεγάλη Αγκαλιά

xristiana

Παιδικό Φεστιβαλάκι Αγάπης Και Αλληλεγγύης

xristiana

Δήμος Πατρέων: Δωρεάν Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Για Παιδιά Οικονομικά Αδύναμων Οικογενειών

xristiana