ΚεντρικήΚοινωνικά

«Η Γιορτή του Τρύγου 2023»: Ένα νοσταλγικό τριήμερο εκδηλώσεων στην Αγ. Τριάδα

26/7/2023

Ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας αναβιώνει και φέτος την Γιορτή του Τρύγου με ένα πολιτιστικό τριήμερο από τις 29 έως και τις 31 Ιουλίου στην Αγία Τριάδα – Ένα χορευτικό αντάμωμα με το «κορμί κι αλάτι» της βασίλισσας της disco, Μπέσσυ Αργυράκη!

Από τις 29 έως και τις 31 Ιουλίου, η πλατεία Οικονομείου, στην παραλία της Αγίας Τριάδας, γεμίζει μουσική, χορό και παράδοση μέσα από την αναβίωση της «Γιορτής του Τρύγου» που διοργανώνει ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20:30μ.μ. ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την έναρξη των εκδηλώσεων θα σημάνει το Σάββατο 29 Ιουλίου με το χορευτικό αντάμωμα «Πω πω γλέντι που ‘ναι τούτο!» του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ναύαρχος Βότσης» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου έρχεται το θρυλικό super party με την Μπέσσυ Αργυράκη και την μπάντα της, σε ένα άκρως νοσταλγικό και ξέφρενο disco party! Το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων για την Γιορτή του Τρύγου, κλείνει την Δευτέρα 31/07 με την Κυριακή Σπανού, τον Νίκο Οικονομίδη και τον Γιώργο Τσαντάνη σε ένα παραδοσιακό ξέφρενο γλέντι δίπλα στο κύμα.

Πηγή: https://www.thermisnews.gr

Related posts

Μαρία Μοντεσόρι

xristiana

ΔΕΗ: Από 1/11 το χειμερινό νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο για την περίοδο 2022-2023

xristiana

Άστρα δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερα από τον Ήλιο έλουζαν με φως το πρώιμο Σύμπαν

xristiana