ΚεντρικήΠεριβάλλον

Δήμος Πάργας: Σεβασμός στο περιβάλλον με ένα βίντεο

27/7/2023

Αναμφισβήτητα, η Πάργα αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δημοτική αρχή, «ποντάρει» στην καθαριότητα και αναλαμβάνει δράση με την δημιουργία βίντεο, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τον σεβασμό στο περιβάλλον, ώστε να συμβάλουν με αυτονόητες και απλές κινήσεις στην προσπάθεια που καταβάλλεται για ένα καθαρό Δήμο και να σεβαστούν στην πράξη τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Πάργας.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων που έχει αρχίσει να υλοποιείται τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη δράσεων ανακύκλωσης, κατασκευή Πράσινου Σημείου και ένα σύνολο από ενέργειες που αποσκοπούν στην σταδιακή βελτίωση του τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σε κάθε περίπτωση ο δήμος, παρακινεί τους δημότες να εξακολουθήσουν να συμβάλλουν δημιουργικά στην προσπάθεια με προτάσεις, αλλά και με την συμμετοχή τους σε κάθε ενέργεια που θα συντελέσει στην επίτευξη του επιθυμητού από όλους αποτελέσματος.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων που έχει αρχίσει να υλοποιείται τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη δράσεων ανακύκλωσης, κατασκευή Πράσινου Σημείου και ένα σύνολο από ενέργειες που αποσκοπούν στην σταδιακή βελτίωση του τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Πηγή: https://www.newmoney.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το 3o Thessaloniki Tango Party Στηρίζει Τη Συζωή

xristiana

Δωρεάν Προληπτικός Μαστολογικός Έλεγχος Σε Όλο Το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

xristiana

Ραγδαία αύξηση του όγκου των απορριμμάτων πλαστικών μιας χρήσης σε μια διετία

xristiana