News ΑΜΕΑΚεντρική

SHOT: Μία συμπεριληπτική παράσταση της ομάδας ARTOGETHER στο Μ54

10/6/2023

H liminal σας καλεί στην παράσταση SHOT της ομάδας Κινητικού Αυτοσχεδιασμού ARTOGETHERΤέχνη Ατόμων με Αναπηρία την Παρασκευή 16 Ιουνίου (ώρα 19.30 και 21.00)* στο Μ54 (Μενάνδρου 54, Αθήνα).

Περιγραφή: shot [noun]: βολή, φωτογραφία, σφηνάκι, προσπάθεια. Μια συμπεριληπτική παράσταση βασισμένη σε χορογραφικό score από την Ομάδα Κινητικού Αυτοσχεδιασμού Artogether.

Η ομάδα κινητικού αυτοσχεδιασμού Artogether ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003. Συνίσταται από ενήλικες με μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία στον χορό, με ή χωρίς αναπηρία. Στόχος της ομάδας είναι η διερεύνηση των εργαλείων του αυτοσχεδιασμού και της στιγμιαίας σύνθεσης (instant composition), εκκινώντας από τη διαφορετικότητα των σωμάτων και την ανάπτυξη της ομαδικότητας μέσα από τη σύνδεση των ατομικοτήτων. Στο πλούσιο ενεργητικό της ομάδας περιλαμβάνονται πλήθος παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ, ανοιχτά μαθήματα, ερευνητικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, αυτοσχεδιαστικά δρώμενα, σε σχολεία, πλατείες και χώρους τέχνης.

Συντελεστές

Χορογραφία: Κατερίνα Γεβετζή

Μουσική: Jeph Vanger, Philip Glass

Χορεύουν: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Κώστας Αδαμόπουλος, Μάριος Αποστολίδης, Πέρσα Κοκκίσα, Γ.Λ., Ιουλίτα Λατάνη, Ελένη Μεϊμαρίδου, Φώτης Μπαναβάς, Φιλαρέτη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπακυριαζής, Αγγελική Πανταζή, Αγγελική Σακελλαρίου, Ισμήνη Slijper

Χρήσιμες πληροφορίες

Είσοδος ελεύθερη – ελεύθερη συνεισφορά

*Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 19:30 και στις 21:00

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο email m.koukouli@liminal.eu

Εναλλακτικά στο τηλ: 6980342222

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε χρήστριες και χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου.

Η παράσταση υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Η liminal από το 2016, προωθεί την ισότιμη συμμετοχή όλων στα αγαθά του πολιτισμού. Με στόχο την ανάπτυξη μιας δημιουργικής βιομηχανίας βασισμένης στην πολυφωνία και την διαφορετικότητα, εστιάζουμε τη δραστηριότητά μας σε τρεις βασικούς τομείς: Συμπεριληπτική Εκπαίδευση, Καλλιτεχνικές Παραγωγές και Υπηρεσίες Προσβασιμότητας.

Πηγή: https://mikrofwno.gr

Related posts

Καιρός: Έως τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές στα βόρεια

xristiana

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις πόλεις

xristiana

Mυστηριώδες αντικείμενο βρήκαν αστρονόμοι στον γαλαξία μας – «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο»

xristiana